2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله موقع احتضار پدرم کنارش بودم هر لحظه اون صحنه توی ذهنم مجسم میشه خیلی عذاب میکشم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چرا

بچه که بودم یه بار مامانم منو میبره بعدش مریض میشم. دیگه اجازه نداد برم،تا الانم خودم برای اون روزای اول هیچکسو نمیرم میذارم بگذره

یک مقدار به لحاظ روحی حساسم و اطرافیان مواظبن من همون اول متوجه نشم تا نرم

زنعموی همسرم ۷۰ سالش بود و همیشه میگفت از مرگ میترسم ولی بدون بیماری خاصی چند روز بود میگفت دارم میرم.عین فیلم سینمایی مادر.همه کارهاش رو کرد.حتی هزینه کفن و دفن و هرج مخارجشم داده بود به دختر بزرگش گفته بود کم نزارید برام.بچه هاشم گفت بیاید.ولی بچه آخریش که خیلی دوستش داشت و خارج از ایران بود نیومد.همون روزی که گفت دارم میرم و خودش روی تختش دراز کشیده بوده پسرش تصویری تماس میگیره بچه هاش میگن مامان فلانیه روش رو به حالت قهر میکنه اونور و جوابش رو نمیده.همون شب تموم میکنه.من یکساعت بعدش رفتم خونشون انگار فیلم مادر جلوی چشام بود.همون مدلی خوابیده بود و خودشم روی خودش پارچه سفیدش رو کشیده بود.هیچ وقت یادم نمیره اون صحنه رو.دقیقا میدونست چه زمانی میره.

.                                       
عزیزم سعی کن اون حاطررو خنثی و رها کنی با روش ای اف تی

۹سال گذشته هرروز بیشتر ب اون لحظه فکر میکنم چون تا اون موقع ندیده بودم کسی جلو چشمم فوت کنه حتی توی بیمارستان فکر میکردم پدرم رفته کما تا اینکه مادرمو دیدم داره شیون می‌کنه ومیزنه توی سر خودش بهش گفتم مادر قوی باش بابا حالش خوب میشه مادرم گفت چرا نمی‌فهمی پدرت مرده.وپدرم رو تحویل سرد خونه دادن  رفتم دیدم بدنش سرد شده اونموقع بود ک فهمیدم پدرم پر کشیده

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
۹سال گذشته هرروز بیشتر ب اون لحظه فکر میکنم چون تا اون موقع ندیده بودم کسی جلو چشمم فوت کنه حتی توی ...

خدا ب دلت نور صبر بده

این احساس منفی توی ناخوداگاهت گیر افتاده اگ دوسداری امضامو بخون من خیلی بعد انجامش اروم شدم

❤❤️❤️
۹سال گذشته هرروز بیشتر ب اون لحظه فکر میکنم چون تا اون موقع ندیده بودم کسی جلو چشمم فوت کنه حتی توی ...

راستی عزیزم ب ادمین پیج بگو دوره رایگان ای اف تی میخای بتازگی رایگان کردن و دراختیار عموم قرار دادن عضو شو باور کن زندگیت و افکارت از این رو ب اون رو میشه 

❤❤️❤️