دغدغه ی منم هست . ماهی میلیارد درآمدشونه اونوقت میگن کارت به کارت کن یا سکه بیار . در حالی که ذرت فروش توی جاده واسه فروختن دوتا ذرت باید مالیات بده
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
خوبه از غربیا فقط تیغیدن ب روش مالیات رو یاد گرفتن انگاری کیفیت زندگی ماها با اون وریا یکیه
غربیا از ثروتمندا می تیغن اینا از فقیر ها
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
خدایی بخوام قضاوت کنم باید بگم دمش گرم نمیدونم تو کشور ما از چی مردم مالیات میگیرن طرف خودش حقوقش بخور نمیره بعد بیاد مالیاتم بده واسه کدوم امکانات و رفاه مالیات بده
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خوبه از غربیا فقط تیغیدن ب روش مالیات رو یاد گرفتن انگاری کیفیت زندگی ماها با اون وریا یکیه
الان موضوع اینه ما که باهزارجور جون کندن پول درمیاریم داریم مالیات میدیم ولی اینجور ادما با زرنگی قانون دور میزنن ! میگنکارت به کارت کن یا پول نقد بیار مالیات اون کارت به کارت هم از ما میگیرن!
خدایی بخوام قضاوت کنم باید بگم دمش گرم نمیدونم تو کشور ما از چی مردم مالیات میگیرن طرف خودش حق ...
بخور نمیر بدبخت مالیات میده . اون دکتری که ویزیتش ۲۳۵ تومنه میگه کارت به کارت کن
اخه میگن کارت به کارت کن مالیات اون کارت به کارتم ما باید بدیم واقعا این انصافه؟!
اینجا کجاش درسته که قانون مالیاتش درست باشه اسنپ میگیری طرف میبینه نقدیه قبول میکنه 😐 یام باید انقد وایسی عجله دارمو بزنی تا با کرایه زیاد یکی پیدا شه دو قدم راهو ببره
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره