2777
2789
عنوان

گردوی کهنه

7136 بازدید | 19 پست

خانمها حدود 5_6 کیلو گردو با پوست دارم، مونده کهنه شده وقتی پوستشو میشکنم مزه کهنگی میده، بریزم دور؟ توی فسنجون اینا نمیشه استفاده کرد؟ یا غذارو بدمزه میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بریز دور آلرژی میاره

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

منم یجا شنیدم میگن مسمومیت میاره اما بعضیا میگن چیزی نیست نمیدونم حیفمم میاد 🤣

حیف سلامتیه ک کلی باید هزینه کنی الرژیت رفع شه 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

واااا کی گفته ما میخوریم 

خب بخورید 🤷‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792