2777
2789

یعنی خیانت و کثافت کاری

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی میخواد بگه بزار کارم رو باهات بکنم، حوصله هم ندارم نصیحت کنی بگی فلان کار بده یا گناهه.

به عبارت ساده تر تو رو واسه خودش حلال کرده

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     

معنی جمله که معلومه

سوالی که پیش میاد اینه که چرا اصلا یه مرد متاهل باید بهت همچین حرفی بزنه  

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

یعنی بازی کردن با کلمات برای بدست اوردن دل شما!!!

یعنی اینکه جای اینکه سوال کنید چطور از دست یه اوم متاهل خودمو نجات بدم دنبال نشونه های بیشتر برای توهمات ذهنیتون باشید

کسی که به همسر خودش خیانت میکنه حالا به هردلیلی که میخواد باشه آدم درستی نیس چطور میتونه شریک خوبی بشه؟

معنی جمله که معلومه سوالی که پیش میاد اینه که چرا اصلا یه مرد متاهل باید بهت همچین حرفی بزنه   ...

ایشون بارها ب من گفتن دوست دارم اونم خیلی زیاد

ولی هر بار میپرسم چرا نخاستی کنارت باشم

میگ در موردش صبحت نکنیم فقط دوست دارم خیلی

ایشون بارها ب من گفتن دوست دارم اونم خیلی زیاد ولی هر بار میپرسم چرا نخاستی کنارت باشم میگ در مورد ...

اصلا به هیچ وجه دربارش باهاش صحبت نکنید

و تا جایی که ممکنه ازش دوری کنید

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.