2777
2789

تب و لرز و سرفه و بدن درد دارم 

امروزم شکم درد گرفتم 

دکتر قرص و دارو داد ، غیر این داروها چیزی هست باهاش زودتر خوب بشم ؟ 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

من که هرکاری کردم خوب نشد تا دوره اش تموم شه

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

اب میوه اب لیمو عسل ،قرقره اب نمک و یکم سرکه سیب ،بخور دادن 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هرکاری کردم خوب نشد تا دوره اش تموم شه

چقدر طول میکشه ؟ من دو روزه اینجوری شدم اعصابم خورد شده از بیحالی 

نمیتونم از جام پاشم از بیحالی و سرگیجه 

چقدر طول میکشه ؟ من دو روزه اینجوری شدم اعصابم خورد شده از بیحالی  نمیتونم از جام پاشم از بیحا ...

منم بیحالم خیلی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
قرقره آب نمک  قطره اب نمک بینی (با پزشک مشورت کن)  اب میوه و مایعات فراوون

اب نمک دارم قرقره میکنم 

ولی میلم نمیکشه به اب میوه و خوراکیا

سلام.ان شاءالله خدا سلامتی بده.

تا بهبودی کامل,از مصرف لبنیات،گوشت قرمز،حبوبات(خصوصا عدس) پرهیز کن

و فقط گوشت سفید مثل مرغ و بوقلمون استفاده کن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

حتی اگه اشتها نداری،حتما هر وعده سوپ مرغ بخور که مقویه‌.

با معده خالی نمیشه دارو مصرف کرد.

اسپری کلداماریس آبی رنگ بخر،هر روز بزن.خصوصا قبل از رفتن به جاهای شلوغ و عمومی

قرص ویتامین سی اولترا بگیر،هر ۱۲ساعت بخور بعد غذا.چون باعث افت فشار میشه

استیل سیستیین جوشان هر شب یدونه داخل نصف لیوان آب

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

از عطاری برگ درخت زیتون بگیر.بشور تا خاکش بره.بعد روی پارچه پهن کن تا خشک بشه.بریز توی شیشه.

ده برگ زیتون توی قوری دم کن.

مقدار مصرف:

((بزرگسال هر ۸ساعت, نیم لیوان می‌تونه بخوره،

زیر۵سال،هر ۸ساعت،یک استکان

زیر سه سال،هر۸ساعت،یک قاشق مرباخوری

زیر یکسال،هر۸ساعت،یک قاشق چای خوری))

حتی چنتا برگ رو میتونی توی قابلمه با آب بزاری بجوشه ملایم.بخارش هوای خونه رو ضدعفونی میکنه.

تو کل زمستان برای پیشگیری،روزی یک برگ داخل قوری چای بریزید

دمنوش برگ زیتون باعث افت فشار میشه.طبق اندازه مصرف کنین.حتما بعد از غذا باشه.اگر فشار خون پایین دارین حتما رعایت کنین،بار اول با نصف مقدار گفته شده تست کنین.