2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس نداره، دیر یا زود هممون رهسپار اون دیاریم  ایشون ایمان قوی داشتن

آخه میگن یجوری بودن قبل مرگشون ینی چجوری

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

شاید منم ب این زودی ها خودم خودموراحت کردم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مامان ترنم سقوط هواپیما جذاب تو دلی از بالکن پرت شد

مامان ترنم میخواست بره ترکیه؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

شاید منم ب این زودی ها خودم خودموراحت کردم

نکن 🫠

آخ یه صلوات برای شادی روحشون بفرستین🖤

آخه میگن یجوری بودن قبل مرگشون ینی چجوری

نه عزیزم ادم معمولی و با ایمانی بودن و صد البته با شخصیت 

ایشون مرگ در چند قدمی خودش می دید، انتطار داشتید چطوری صحبت می کرد 

خب اینجور مواقع ادم ها، فقط به خدا و ائمه متوسل میشن

😐🤷🏻‍♀️
باورت شاید نشه ولی هروقت فاتحه ای نثار اطرافیانم می کنم، ایشون هم ناخوادگاه به جمع اونا اضافه میشه ...

توذهنت مونده تاپیکاشو دیدی لابد توذهنت ثبت شده ملتم بسی غم دوستن اخه این یاداوری ب چ درد میخوره همه میمیرن منوتوهم میمیریم🚶

Surgical technologist🌱
توذهنت مونده تاپیکاشو دیدی لابد توذهنت ثبت شده ملتم بسی غم دوستن اخه این یاداوری ب چ درد میخوره همه ...

اینکه همه میمیریم شکی نیست 

ولی چرا فکر کردن به مرگ و یا حتی خوندن این تایپک از نظر شما یعنی دنبال غم و غصه گشتن هست؟ 

اتفاقا این تایپک ها عبرت امیز هستن که متوجه بشیم، مرگ به ما هم می تونه اینقدر نزدیک باشه 

ده سال از مرگ این خانم گذشته ولی از یاد نرفته، این نشانگر روح بلند ایشون هست که در یادها،  حتی در مجازی، خواه ناخواه زنده هست 

و خیلیا با صلوات و فاتحه، روح ایشون شاد می کنن

😐🤷🏻‍♀️