2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین من پزشکی میخونم

297 بازدید | 23 پست

حتما باید توی بیوم بنویسم من ترم ۵ پزشکی ام ورودی ۱۴۰۰یه تاپیک دارم واسه خواهرم که کتاب کمک درسی کلاس یازدهم رو میخواست می‌گفت بپرس ببینم چی بهتره الان منم براش تاپیک گذاشتم یه تاپیک دارم گفتم استرس امتحان دارم بیوفتم اونجام گفتم امتحان علوم پایه دارم و خدارو شکر قبول شدم یه تاپیک اخیرا زده شد درباره رشد قد یه خانمی اومد گفت رشد قد ۹۹درصد ژنتیک و یک درصد اگر احتمالش رو میدم شاید تقی به توقی بخوره چیز دیگه ای تاثیر بزاره و متخصص غدد این رو گفته منم گفتم قد یه صفت کاملا وابسته محیط و چند آللی و به شدت از تغذیه و ورزش تاثیر می‌پذیره ولی ایشون میگن شما هنوز بچه ای درست به آمپول زدن هم نرسیده و مسخره میکردن و میخندیدن و من گفتم این حرف اشتباه شما هر جا میخوای بگو ببین کی درست میگه امکان نداره کل قد رو ژنتیک تشکیل بده و این یه چیز کاملا بدیهی ولی ایشون با اینکه قبول داشتن حرف من رو اومدن لجبازی کردن و تاپیک کتاب یازدهم کمک درسی رو که برای خواهرم میخواستم رو اسکرین گرفتم میگه بچه یازدهمی که عقده پزشکی داره😐😐درحالیکه چند تاپیک قبل اون رو فرستادم براش که گفتم امتحان علوم پایه دارم ولی بهم میگه عقده ای یازدهمی با اینکه ایشون همسن مادرمه و من خیلی جلوی خودم رو گرفتم حرفی نزنم و من انسانم حدی دارم وقتی مطالب علمی اشتباه گفته میشه ترجیح میکنم درستش کنم اما ایشون به اشتباهشون تاکید داشت و حالا نمی‌دونم واقعا چی بگم خیلی ناراحت شدم من تلاش کردم اول مطلب درس علمی رو انتقال بدم ولی ایشون همش می‌خندن میگن برو درست برسه درحالیکه ایشون حقوق میخونن هر چی باشه یه علم کمی رو من بیشتر از پزشکی دارم تا ایشون بعد الان نی نی یار رو تگ کرده میگه این عقده ای کلاس یازدهمی رو بندازین بیرون واقعا ناراحت میشم من مطلب علمی رو به ایشون گفتم ولی خب باب میل خودشون تغییر دادن یعنی من باید هر چی هرکی بگه در آینده هم اشتباه باشه تاییدش کنم ؟! تا اینکه مسخره نشم؟!

انسان باشیم همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکی هستی نیستی برای خودت تلاش کن 

شما ثابت کنی نکنی چه فایده برات داره !

درضمن یه کاربری ساختن با سیم کارت دیگه یا ایمیل واقعا کاری نداره 

من خودم هرگز کاربرایی که میگن دست دو نفر کاربری هست و فلان قبول ندارم 

مگه میشه یه سیم کارت دیگه نداشته باشن یا اطرافیانشون !!

بنابراین حق بده به کاربرا باور نکنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم سال آخر پزشکیم ولی باید بگم واقعا قد بیشتر ژنتیکیه البته محیط و تغذیه هم تاثیر داره ولی کم

ایشوت میگم شاید یه درصدم نزاره ولی واقعا من همه رو کنار بزنم به صورت تجربی پسر عمه من مادر و پدر کوتاهی داره عمه و عمو و دایی و خاله و پدر بزرگ و مادر بزرگ کوتاهن اما قدش۱۹۴که ورزش و تغذیه اش عالی بود من خودم ۱۶۹ام مادرم ۱۶۰ پدرم۱۶۴تغذیه ام عالی بود و واقعا دارم میبینم چقدر تاثیر گذار و یه صفت وابسته به محیط اینو قبول دارین که ؟! اما ایشون میگفتن نه دکتر متخصص گفته قد ۹۹درصد ژنتیک۱ درصد شاید اگر تاثیر بزاره غیر ژنتیک که کاملا اشتباه من به شخصه دارم میبینم اگه ورزش تاثیر گذار نبود که این والیبالیست ها باید هم قد باباشون میشدم نهایت

انسان باشیم همین
ایشوت میگم شاید یه درصدم نزاره ولی واقعا من همه رو کنار بزنم به صورت تجربی پسر عمه من مادر و پدر کوت ...

البته اون والیبالیستا هم از بین قد بلندا انتخاب میشن و اکثرا تا قبل از حرفه ای شدن تو والیبال رشد کرده بودن

برادر من والیبالیسته و میگه اصلا اگه قدت بلند نباشه تو باشگاه بهت توجه نمیکنن

عزیزم هرکی هستی نیستی برای خودت تلاش کن  شما ثابت کنی نکنی چه فایده برات داره ! درضمن یه کارب ...

نه عزیز دلم من خواهرم کلاس یازدهم واصلا هم سمت فضای مجازی نمیره و مشترک استفاده نمی‌کنیم فقط گفت سوال کن درباره کتاب کمک درسی منم پرسیدم ولی خب به جان مادرم به جان پدرم به خدا قسم که من ترم ۵ پزشکی هم خواهرمم کلاس یازدهم تجربی و فقط بخدا گفت درباره منبع یه سوال کن همین واقعا احساس بدی دارم من آنقدر به این مورد بی توجه ام که اصلا تو بیومم ننوشتم که چی میخونم و اینا هیچ غروری هم نسبت بهش ندارم فقط ایشون بهم گفت یازدهمی که عقده پزشکی داره واقعا بهم برخورد من واسه اینجایی که هستم خیلییی تلاش کردم

انسان باشیم همین
البته اون والیبالیستا هم از بین قد بلندا انتخاب میشن و اکثرا تا قبل از حرفه ای شدن تو والیبال رشد کر ...

این اوکیع اما اینکه ورزش و تغذیه تاثیری روی رشد قد نداره واقعا اشتباه من فقط داشتم این مطلب علمی رو چند بار به ایشون میگفتم اما آخر به من گفتم یازدهمی که عقده پزشکی داره

انسان باشیم همین
نه عزیز دلم من خواهرم کلاس یازدهم واصلا هم سمت فضای مجازی نمیره و مشترک استفاده نمی‌کنیم فقط گفت سوا ...

خوب چرا برات مهمه بقیه بفمن چیکاره ای یا تحصیلاتت چیه 

نظرت رو بده و خلاص 

برای خواهرتم تاپیک میزنی دقیق بگو برای خواهرمه تاپیک و سوال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوب چرا برات مهمه بقیه بفمن چیکاره ای یا تحصیلاتت چیه  نظرت رو بده و خلاص  برای خواهرتم ...

خب اونا گفتن اینو استفاده کن واسه کمک درسی منم نمیام مثل این ندید بدید ها بگم نه پزشکی میخونم خب من تاپیک های قبلم رو گفتم امتحان علوم پایه دارم واقعا برام اهمیتی نداشت فقط گفتم کتاب کمک درسی یازدهم و حتی به این خانمم گفتم تاپیک که گفتم استرس دارم امتحانم رو بیفتم نگاه کنن که اونجا گفتم رشته ام اینه واقعا ناراحت شدم چند بار مسخره ام کرد و گفت نه تو پزشکی نمیخونی عقده ای کلاس یازدهمی درحالیکه همسن مادرم هستن و واقعا این حد از لجبازی رو نمی‌فهمم جلوی حرف های علمی من هیچ وقت نمیرم جایی یهو بگم پزشکی میخونم حتی تو بیومم نزدم اما فهمیدم لازمه بزارم با وجود عده ای من هم کلاسی ام تو اینستا گذاشتن لسمشون رو دکتر فلانی بعد من یه بار به شوخی گفتم هنوز ترم پنجیم این چیه اونم گفت چهار سال و نیم مونده و تمومه دیگه 

انسان باشیم همین