2777
2789
عنوان

از دست خانوادم خسته شدم دیگه

435 بازدید | 16 پست

بهم گفتن برای انتخاب رشته فقط میتونم شهر خودمون و یه شهر دیگه رو بزنم منم چون روانشناسی و مشاوره رو دوست دارم اول این رشته ها رو شهر خودم و بعد اون یکی شهر رو زدم بعد بقیه رشته های شهر خودم 

الان احتمال اینکه روانشناسی اون شهر قبول بشم هست الان میگن نمیشه اونجاهم بری چون ما نمیتونیم اینقدر زود خونه رو جمع کنیم بیایم اونجا خوابگاه هم نمیشه بری

دیوونه شدم دیگه رو حساب اینکه بهم اجازه میدن اون شهر رو زدم که بتونم رشته مورد علاقم رو بخونم وگرنه رشته های دیگه رو شهر خودمون می‌آوردم 

این همه درس خوندم دارن گند میزنن بهش🥲

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم. به به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

سلام خانم های عزیز این گروه واسه حاجترواییه برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی ا ...

چقد بدم میاد پست بی ربط میبینم تو تاپیک بقیه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگن خوابگاه نری؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چرا میگن خوابگاه نری؟ 

نمیدونم کلا مشکل دارن

میگن بعدا فامیل براش حرف درست میکنن 

یه دختره تو فامیلمونه دانشگاه رفته یه شهر دیگه تو فامیل همش پشت سرش حرف میزنن که معلوم نیست رفته اونجا داره چه غلطی میکنه😐

قبول شدی هرجا یکم جنگ و جدل کن برو

نمیزارن اینا خیلی لجبازن 

چند ماهه هر روز دارم باهاشون حرف میزنم انگار نه انگار میگم خودتون گفتید اجازه دارم این شهرم بزنم :/

متاسفانه همش زندگیمون بر پایه حرف مردم استواره

دقیقا 

میگم چیکار به حرف مردم دارین آخه گوش نمیدن که خسته شدم از دستشون 

میگم اصلا اونجا تو روستا یه خونه داریم پیش مامانبزرگم اینا تا دانشگاه اون شهرم نیم ساعت فاصله داره میگم میرم اونجا بازم میگن نه:/

خودت که امضات نشون میده به معجزه اعتقاد داری شکرخدا خدارم قبول داری     دعا کردن بی ربطه ...

نه عزیزم من کلا میگم که موضوع تاپیک یه چیز دیگه اس ، ربطی به موضوع شما نداشت 

وگرنه بت محتوای متن شما مشکلی ندارم من 

دعا کردن ذکرگفتن قشنگترین حسیه که آدم میتونه داشته باشه 

مثل خانواده نفهم من .نزاشتن پیشرفت کنم .

ولی به خواهر کوچیکم که رسیدن فرستادنش دو سال رشت خونه هم براش گرفتن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم چیز بدی نگف ک

نه عزیزم اصلا چیز بدی نگفت 

منظورم اینه تو تاپیک بقیه نیان هر چی میخان بذارن ، مثلا یکی میاد یه سوال شخصی میپرسه یکی میاد درخواست صلوات میکنه یکی اینجوری 

درکل گفتم من