2789
عنوان

تولد من

345 بازدید | 15 پست

من هفته پیش تولدم بود 

شوهرم ایران نبود 

تبریک هم یادش رفت بگه سرسری گفت بعدا 

اومد خونه چهارشنبه شب .گفت تولدت مبارک کادو ت محفوظه .من گفتم مرسی و لبخند زدم 

پنجشنبه رفت سوغاتی بخره برای خانواده ش .گفت چیا موند .گفتم هیچی فقط میوه .گفت کادو تو هم مونده .من سکوت کردم 

خبر نشد شد جمعه .اینا رو من اصلا یادآوری نکردم خودش گفته 

جمعه گفت که به دخترم مامانو سورپرایز کنیم .باز خبر نشد 

شنبه گفت کیک بخرم گناهه ؟برای ماه صفر .آخه همسر من محرم و صفر و رعایت می کنه .گفتم کیک برای چی .گفت برای تولدت .گفتم نمی دونم 

خبر نشد .دیروز هم تولد برادرشو استوری کرد من چیزی نگفتم ناراحتی مو بروز ندادم .

امروز موقع رفتن میگه .به فکر کادو تولد ت هستم .من فقط گفتم مرسی 

باز م می دونم .خبر نمیشه 

والا کم مونده سال بعد تولد من برسه .دهه تولد که نیست یه روزه 

یکی نیست بگه تو که نمی خری .برای چی حداقل یادم می اندازی 

الان هم رفت برام شارژ زد گفتم دست گلت درد نکنه عشقم .فقط نوشت مرسی 

فازشو درک نکردم 

همه ی مردا گاهی ازین خل بازیا درمیارن. همیشه همینطوریه؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا آقایون به این چیزا اهمیت نمیدن 

حتی مورد داریم در فامیلام . عقد هستن .

تولد رو خوده عروس خانمها برای خودشون با پول باباشون میگیرن . استوری میکنن .بعد مینویسن عشقم  ممنونم بابت تولد و کادوهایی که برام خریدی ؛( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کلا آقایون به این چیزا اهمیت نمیدن  حتی مورد داریم در فامیلام . عقد هستن . تولد رو خوده عر ...

نه بابا این هر چی بگم فوری انجام میده البته تازگیا و بعد تغییر من 

ولی این کادو رو چند بار خودش گفته خبر نشده 

نه 

خب پس به دل نگیر عزیزم. حتما دلیلی داشته. ولی حق داری منم وقتی این ادا اصولا رو دربیارن بیشتر ناراحت میشم تا اینکه اصلا کادو نگیرن. ولش کن. 

اگرم دوباره چیزی گفت با خنده بگو تولد من چند وقت پیش بود. خودتی عزیزم😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
هی تکرار می کنه  آخر سر مثل بابا پنجعلی میزنم دهنش

همون تکرارشون حرص آدمو درمیاره. وگرنه آدم لنگ کادو نیست والا. اصلا محلش نده همون که گفتم بگو تمام. خودش متوجه میشه

من میگم میخواد ی چیز خوب واست بخره ولی چون گفتی اعتقاد داره گداشته بعد صفر. و چون طول کشیده پیشش یکم سخته و بهت داده باداوری میکنه که به فکر تولدت هست. من اینجور فکر میکنم ، حالا بعد صفر بینم چی برات بخره شایدم ی تیکه طلا باشه.‌

من میگم میخواد ی چیز خوب واست بخره ولی چون گفتی اعتقاد داره گداشته بعد صفر. و چون طول کشیده پیشش یکم ...

این مدل گفتنش چه فایده داره 

و اینکه به نظرت جواب تشکر منو سرد نداد