2777
2789

هیچکس اونجوری که باید ازم حساب نمیبرع نمی‌دونم این حس من هست یا واقعا جدیم نمیگیرن 

من تو یه آموزشگاه به رشته هنری تدریس میکنم 

دیروز یکی از هنرجوهام از یه آموزشگاه دیگه که هستم با مادرش اومده بود آموزشگاه دیگه ای که هستم که اونجا بیاد کلاس بعد من اطلاع نداشتم هنرجوی جدید دارم برای همین دیر به من گفتن منم دیر تر رسیدم 

مامان هنرجو خندید گفت از خانوم فلانی (ینی من )بعیده تاخیر کنه 😐🙄آخه من خودم هیچوقت به استادام جرئت نداشتم همچین چیزی بگم نه من نه خونوادم 🤔

منم بهش گفتم به من اطلاع نداده بودن🙄

حالا این یه نمونه بود اما موارد اینجوری خیلی پیش اومده 🤔طبیعیه یا من حس میکنم طبیعی نیس ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی نداره،شاید جذبه نداری. منم تو آموزشگاه مربی زبان ۱۷ساله داشتیم ولی ازش حساب می‌بردیم 

من سنم کم نیس بیبی فیسم ینی کمتر از سنم نشون میدم خیلی 

اون طرف شاید سنش کمتر نشون نمی‌داده یا بیشتر میزده

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
درست فکر میکنی،  منم همینطوری بودم، تا یه سنی که آدم یه کم قیافه ش جا بیفته اوضاع همینه متاسفا ...

من الان ۲۷ سالمه دیگه کی میخواد جا بیوفته 😐

جمله ش ربطی به قیافه نداشت ها

گفتم چون بیبی فیسم ازم حساب نمیبرن نگفتم گفته قیافت فلان ک 

الان یه مرد سیبیل کلفت هم باشه کسی حرئت داره بهش تیکه بندارع ؟😐😂

نه والا حالا بده مگ در رتبه استادی گمی جنبتون بالا باشه و مردمی رفتار کنین 

من که خودمو نمی‌گیرم و خاکیم اما خوشم نمیاد بقیه سو استفاده کنن 

گفتم چون بیبی فیسم ازم حساب نمیبرن نگفتم گفته قیافت فلان ک  الان یه مرد سیبیل کلفت هم باشه کسی ...

بیبی فیس مزایاش از این به عیبش بیشتره صفا کن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من الان ۲۷ سالمه دیگه کی میخواد جا بیوفته 😐

من ۳۵ ام ولی آرایش هم نکنم شبیه بچه دبیرستانیا میشم همه فکر میکنن بچه ام و سنم کمه… منم همین مشکل رو‌دارم بنظرم سر سنگین برخورد کردن میتونه یکم مفید باشه و یا سبک لباس پوشیدن و …