2777
2789
عنوان

دعا نویس

111 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من تازه عضو نی نی سایت شدم ولی همیشه میومدم سر میزدم 

ی مشکل واقعا بزرگی پیدا کردم ک هرکسی نمیتونه کمکم کنه فقط کسایی که واقعا از جن از ما بهترون موکل اطلاعات کافی دارن پیام بدن انشالله مشکل منم حل شه و بتونم سر راحت بزارم رو بالشت

عزیزم عزیزمممممم ول کننن توروخدا خرافاتو ولللل کن اگه افسرده ای برو دوش آب سرد بگیر لیست جدید بخر بپوش یه سریال طنز نگاه کن ببین کسی داره بهت اینارو میگه که۳۰میلیون به دعانویسا داده تاحالا اونم برا یه کار ساده ول کن بابا این خرافات زمان بوق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم عزیزمممممم ول کننن توروخدا خرافاتو ولللل کن اگه افسرده ای برو دوش آب سرد بگیر لیست جدید بخر بپ ...

مشکلم خیلی بزرگ تر از این حرفاس من خودم از دعا و دعانویس متنفرم اما الان مجبورم

واای نرو سمت این چیزا دوست من رفت زندگیش نابود شد

انگار عقلشو از دست داده یه مدلی شده هیچ امیدی نداره همش بد میاره

در صورتی که قبلا یه دختر با خدا بود حالش بهتر بود و اتفاقات بهتری براش می افتاد

.
بگو مشکلتو

من ۲۱ سالمه از ۱۶ سالگی هر دوهفته یکبار وقتی میخابیدم چیزای عجیب غریب میدیدم یا صداهای عجیب ک انگار دارن با ی زبون دیگه حرف میزنن زیاد واضح نبود منم خیلی توجه نمیکردم

یک ساله ازدواج کردم و خونه ی خودمم و بیشتر تنهام اولا کابوسای ترسناک میدیدم مثلا از خواب بیدار میشدم کارامو می‌کردم قشنگ بعدش ک راحت میشدم دیدم دوباره تازه از خواب بیدار میشم و هی همون کارای تکراري رو انجام میدادم

الان یک ماهه وقتی شوهرم میره میخابم و بیدار میشم بدنم قفل میکنه یهو میبینم ی ادمایی عین خواهر مادرم تو اتاقن ینی اونا نیستن فقط وانمود میکنن اونا هستن

تا دیروز که بیدار شدم یک نفر عين خودم از پشت افتاده بود روم داشت خفم می‌کرد 

بقران قسم ی خواب راحت ندارم خسته شدم اعصاب ندارم

عزیزم منم همین مشکلاتو داشتم دقیقا شروع کردم هر روز سوره بقره رو خوندم چند ماه ادامه دادم شاید هشت ماه خیلی عالی بود همه مشکلاتم برطرف شد الانم هرچند وقت یک بار صوت بقره رو چهل و پنج روز میزارم تو خونه پخش میشه خیلی عالیه امتحان کن

عزیزم منم همین مشکلاتو داشتم دقیقا شروع کردم هر روز سوره بقره رو خوندم چند ماه ادامه دادم شاید هشت م ...

چه مشکلاتي داشتی فک نمیکنم ب وحشتناکی من بوده باشه خستم خسته از همه چیز دیگه

چه مشکلاتي داشتی فک نمیکنم ب وحشتناکی من بوده باشه خستم خسته از همه چیز دیگه

نمازاتو میخونی؟  سعی کن اول وقت باشه بهتره حدس میزنم نماز نمی خونی 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
من ۲۱ سالمه از ۱۶ سالگی هر دوهفته یکبار وقتی میخابیدم چیزای عجیب غریب میدیدم یا صداهای عجیب ک انگار ...

عزیرم چیزی نمیگم که ناراحت بشی خدای نکرده ولی قشنگن برو پیش یه روانپزشک خیلی معروف هرچند توی شهرتون نباشه برو یه شهر دیگه ای و بهت توصیه میکنم گفته های دکتر هلاکویی رو در این باره گوش بدین