2777
2789
عنوان

قهر جاريم

614 بازدید | 25 پست

نزديك ٦ ماهه باهام قهره يعني قهرش جوريه كه خودمون در جريانيم جوري برخورد نكرديم كه كس ديگه ايي بفهمه دليلشم اين بود كه بچه جاريم خيلي به دخترم بد دهني ميكرد آخر سر هم هلش داد و از پله ها افتاد من خيلي خودمو زدمو جيغ كشيدم گفتم بچم چيزيش شد (رفته بوديم خونه دختر عمه شوهرم) از برگشت هم چون با ماشين اونا اومده بوديم مجبور شديم با همونا برگرديم منم حالم به شدت بد بود تازه خودمم باردار بودم بماند كه يه عذر خواهي نكرد حالا ديشب با شوهرم حرف ميزديم مگه آره اونشب جاريم خداحافظي كرده تو جوابشو ندادي😐

يعني واقعا واسه يه خداحافظي يكي بايد ٦ ماه قهر كنه اونم تو شرايط اون شب من؟ واقعا دنبال يك جواب درست و منطقي ام كه جواب شوهرمو بدم خيلي ناراحت شدم به جاي طرفداري از من نشسته حالا هر كي كه اين حرفو زده به حرفش گوش داده و شايدم تهه دلش از من دلخوره كه واقعا چرا نگفتم خداحافظ😑 چي ميتونم تو جواب اين كار بگم؟

هیچی مسائل مهم تری از قهر جاری تو زندگی داریم به اونا میپردازم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجی سرصبی یاد قهر جاریت افتادی😒

سیلام خوشگله ماشالا چقدر زود بلند میشی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تو دعوای بچه ها وارد نشید و تبدیلش به دعوای بزرگترها نکنید 

قهری که کرده عاقلانه بوده و حق داشته . الان هم دوری و دوستی و احترام در جمع 

وقتی فرهنگ دو خانواده انقدر از هم دوره چه دلیلی به معاشرته 

ولش کن .اهمیتی نده .ولی اشتباهتان این بوده که با ماشین انها بودید و بچه را امان خدا ول کردی .مقصر شم ...

چون ماشين نداشتيم مجبور شديم

اتفاقا بچم هرجا ميرفت دنبالش بودم موقعي كه داشتم كفشاشو پاش ميكردم هلش داد

حق داره.دعوا بین بچه ها بوده.باید جواب خدافظیشو میدادی.هرچند ک شش ماهم زیاده.نهایت ی هفته قهر میکرد. ...

اين يك دعواي معمولي نبود به نظرتون وقتي يكي آسيب داره به بچم داره وارد ميكنه بايد بشينم نگاه كنم بگم دعواي بچه هاست،؟ اگه اون شب يه اتفاق ناگواري براي بچم ميافتاد سر ميشكست يا چشمش عيب بر ميداشت چي؟ همه چي رو نبايد ول كن كنيم بگيم مال بچه هاست هر چيزي حد و حدود خودشو داره 

ببین یه چیزی بگم جواب شوهرته نده چون اصلا متوجه نیست خیلی چیزارو انگار بعدش کسی که بخاطر حرکت بچش م ...

منم ناراحتيم همينه عذرخواهي كه نكرده هيچ تازه قهرم كرده 

منم آسم نخورده و دهن سوخته