2777
2789
عنوان

موی سفید

223 بازدید | 11 پست

متنفرم از موی سفید موهام اصلا نمیریزه اما به سرعت داره سفید میشه فقط منم که تو خانواده تو این سن انقد مو سفید دارم. نمیدونم علتش چیه اگه بخاطر کمبود ویتامینه پس چرا هیچ ریزشی ندارم.

برم مزوتراپی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

ما که فقط نشستیم دیدیم و شمردیم سفیدهارو

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بیشتر ارثیه  مزوتراپی فک نکنم رو سفیدی تاثیر داشته باشه قشنگه ک من دوس دارم

این ارث فقط بمن رسیده😔

تو خانواده داریم ۴۰ و خورده ای سن داره اما انقد سفید نشده😢

بخاطر زیاد شدن رطوبت و سردی سره..خواب بعد از بین الطلوعین اصلا نداشته باش غذاهای سرد مزاج نخور موهاتو با روغن بنفشه زیتونی اصل(اگ گیرنیوردی خودتم میتونی درس کنی) اگ زیتونش وحشی باشه ک خیلی بهتره اگ ن ک همین خوبه بزن ب سرت..هلیله ی سیاه مصرف کن بعضی وقتام با هلیله و چیزای گرم ماسک مو درس کن بزن بهش..من دوتا اجیام ت سن کم یاد دارن منم هروقت صبحا میخوابمو کلن رطوبتو سردی بدنم بالامیره یه تار موی سفید درمیارم ک سریع میکنمش و اصلاح تغذیه میکنم بعدش اوکی میشه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بخاطر زیاد شدن رطوبت و سردی سره..خواب بعد از بین الطلوعین اصلا نداشته باش غذاهای سرد مزاج نخور موهات ...

عزیزم برنج و نون هم طبعش سرده ؟ ماست با نعنا بخوریم بازم اشکالی داره؟

عزیزم برنج و نون هم طبعش سرده ؟ ماست با نعنا بخوریم بازم اشکالی داره؟

برنجو اگ با شوید زیره سیر نخود لوبیا و چیزای گرم پلوش کنی اوکی میشع...نون طبعش گرمه تقریبن ولی باتوجه ب افزودنیهایی ک بهشون اضاف میکنن احتمالن طبعش سرد شده ولی خب ب شدت برنج نیس اینم با یکم چیزای گرمی و سبوس و..ک باهاش مصرف میکنی اصلاح میشه..ما یه سردی سر داریم ک مربوط ب مو و .. هس یه سردی مغز ک مربوط ب اختلالات روحی روانی...باس یچیزایی مصرف کنی ک دقیق رو سردی سر عمل کنه ن مغز گرچه شاید نیاز داشته باشه جاهای دیگتو گرم کنی ک خونرسانی و گرما ب قسمت سرت افزایش پیدا کنه..سردی و تری خیلی سخت از بین میره ولی ت لینکی ک برات میفرستم یه مطالعه بکن یه سری نکات گفته مداوم انجام بده سردی ک ع تنت رفت سفیدی موهاتم اوکی میشه

https://eslamdaro.com/درمان-سفیدی-زودرس-مو/

اگ تونستی زیتون وحشی ک خودرو در اومده ت اصفهانو اطرافش زیاد هس یا استانایی ک ب پرورش زیتون معروفن شایدم بشه سفارش داد،بیار بده برات روغنشو بگیرن بعد توش گل بنفشه خورد شده یا پودرشو بنداز شیشه رو بزا ت دمای گرم یا اینک یکم ت اب جوش بمونه گرم شه بعد استفادش کن.بنفشه رو همچی زیاد بزا ک پرومکس اینا بشه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم