2777
2789
عنوان

اگه حال دلت بده این کار کن

140 بازدید | 10 پست

خیلی هاون خیلی وقت ها از دست زندگی و شرایط بد زندگی مون ناراحتیم و گاهی هم اعوذ به الله از دست خدا شاکی هستیم. 

دوستان حتما شنیدید میگن وقتی یک پروانه در یک سمت کره زمین بال بزنه در سمت دیگه کره زمین طوفان میشه، بهش میگن اثر پروانه ای.. این چیزی که میخواهم بگم میتونه خیلی از دلیل حال خوبمون و بدمون باشه...

جهان همه چیزش بهم متصله... کل جهان از اتم هست و بسیار ریز حتی هوا، و کل جهان بهم وصل و متصله. چیزی جدا از چیز دیگر نیست. وقتی یک پروانه میتونه بر جهان تاثیر بذاره  مسلما تمام رفتار، حرکات و حتی افکار ما هم بر جهان تاثیر میذاره... این دومینوی زندگی هست.

اگر به بازگشت اعمال، کارما، جزا و پاداشت یا هرچیزی ک اسمش میذاری اعتقاد داری پس برای برطرف شدن مشکلمون باید اون موج خوب ایجاد کنیم ک مثل بوم رنگ به خودمون برگرده.... 

به دیگران خوبی و محبت کردن میتونه مشکل زندگی ما رو برطرف کنه، شک نکنید مسلما خیلی هامون تجربه شو داشتیم وقتی خیری برای کسی حتی خواستیم فقط از ته دلمون یا کاری براش کردیم بعد یک مدت به خودمون برگشته به شکل دیگه. 

اگر زندگی تون دچار مشکل هست تا میتونید به دیگران نیکی و خیر برسونید. 

مسخره کردن دیگران، کینه، حسادت، تهمت، غیبت، دل شکستن، تحقیرو گلایه و شکایت از خدا و...  همه اینها به صورت گرفتاری و مشکلات به زندگی مون برمیگردن 

و حتما شکر گذاری در سخت ترین شرایط میتونه شرایط بد ما رو به خوب تبدیل کنه.. شاد و سلامت و با انگیزه باشیم، به امید اینکه همه به هم عشق بورزیم و عشق دریافت کنیم و کسی به عنوان دشمن خودمون ندونیم. آمین 

کلی خوبی کردیم برنگشت اونایی که بدی کردن سعادتمندترن شکر گذاری هم کنیم واسه اینکه خدا بلایی سرمون نیاره این چه فایده ای داره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی خوبی کردیم برنگشت اونایی که بدی کردن سعادتمندترن شکر گذاری هم کنیم واسه اینکه خدا بلایی سرمون نی ...

خدا رو شکر که ما خوب بدیم و اونا بد شدن و رو سیاه 

خدا را شکر که انسان بودیم و پیش خدا که همه کاره ست سر بلندیم و عاقبت خوشی در انتظارمونه 😊😍

خدا هدایتشون کنه 

والا تا کی نقد رو ول کنیم بچسبیم به نسیه؟ دیگه خیلی خسته شدم نمیکشم واقعا

اتفاقا تو همین دنیام میبینیم 

خیلیی تو همین دنیا دیدم 

ولی همینام مایه ی رشده گلم 

اگه همینا نیودن خودمو میگم 

من خدا رو بنده نبودم 😊 

خدا را شکر که تو راه اصلاحم 

یادت باشه والعاقبه للمتقین

بارها دیدم که پس از گذشت دقیقا همون مدتی که تو گذشته گناه کرده بودم و پس دادن تاوان گناهام با اون اتفاق بد 

خوشی بهم رو کرده 😊

هر کس تقوای الهی پیشه کند خدا برای او راه نجاتی قرار می دهد گلم 

آیه قرآنه😊 

تجربم میگه 

محبت دنیا رو با حلال کردن دقیق لقمت و سفارش دعا در حقت 

از دلت بیرون کن تا عبادت و اطاعت خدا و اخرتی شدن دلچسبت بشه گلم😊🌹 

تجربم میگه  محبت دنیا رو با حلال کردن دقیق لقمت و سفارش دعا در حقت   از دلت بیرون ک ...

هیچوقت لقمه حروم نخوردم یعنی میگی لقمه های من حرومه؟ شما که منو نمیشناسی ولی همه منو به رعایت کردن حق بقیه و امنتداری میشناسن همه چیزاشونو میدن امانت نگهدارم یه بار چشمم به مال دیگران نبوده یکی از دوستام میگفت تو اگه هزار تومنم از یکی بیاد طرفت تا اون سر دنیام میری تا بهش پس بدی واقعنم همینطوره نمیخوام از خودم تعریف کنم چون اینجوری بهم تهمت زدی گفتم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هیچوقت لقمه حروم نخوردم یعنی میگی لقمه های من حرومه؟ شما که منو نمیشناسی ولی همه منو به رعایت کردن ح ...

نه گلم سو تفاهم نشه 🌷🌹🌺

من که شما رو نمیشناسم که بخوام تهمتم بهت بزنم 

ببخشید گلم فقط دیر وقت بود خواستم مختصر بنویسم و زیاد توضیحش ندم 🙏🙏😊😊

خدا را شکر که حواستون به لقمتون هست و این خیلییی خوبه 

اصل قضیه اینه که تجربه کردم وقتی ادم لقمش حلال باشه باز هم محبت دنیا تو دلش هست 

برای منم هست و طبیعیه 

اما اگه دعاش کنن خودش اثر دعا رو در حق خودشو میبینه 

خصوصا اگه تو زیارتگاه ها باشه و ادمو دعا کنن اونروز ادم هم چین دلش می خواد خدا رو عبادت و اطاعت کنه که نگو و نپرس 

یه بار یه نفر کربلا بود و بهش التماس دعا گفتم 

یادمه فرداش گریه می کردم و تصمیم گرفته بودم قرآنو از اولش شروع کنم به خوندنش☺ 

انگار تو کربلا چون دعا گیرا تره این طوری بود 

آدم به کسی هم به خاطر خدا خوبی کنه و تو دلش ادمو دعا کنه 

هم چین اون روز آدم نمازشو با علاقه و با حضور قلب می خونه که نگو و نپرس  

بدی کردنم همین طوره 

خدا نکنه ادم یه حیوونو ادیت کنه و تو دلش ادمو نفرین کنه 

هر کار می کنی بازم نمی تونی نمازتو با اخلاص و با حضور قلب بخونی و به خدا نزدیک بشی

صلوات هم خیلیی خوبه🌺🌹🌷  

بازم معدرت می خوام گلم اگه ناراحتتتون کردم 🌺🌹🌷😊😊🙏🙏🤗🤗

کلا عزیزم دین داری تو اخر الزمان خیلیی سخت میشه منتها افراد مومن تو این دوران هم پیش خدا مقامشون بالاتره گلم🌷🌹🌺😊