2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گرفتم خوب شدم ولی به کربلایی ها ربطی نداره مااز جای دیگه گرفتیم خیلی قبله اربعین بود ولی الان تمام آدمای اطرافه ما مریضن هرچی هست هم توایرانه هم عراق بنظرم من که شبیه کروناست بنظرم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
خدا وکیلی این چه زیارتی هست؟  جز آه و نفرین دیگران کع مریضیشون کردن ثوابی هم داشته اصن؟

مگه میدونستن مریض میشن؟کلا خیلی وقته این ویروس اومده ما که کربلا نرفتیم دوبار به فاصله دوماه گرفتیم سرویس شدیم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
منم گرفتم چهار روزه داغونم بخدا حق الناسه وقتی میرین زیارت قبولتون باشه ولی چند روز اول قرنطینه کنین ...

حرفه شماهم حق الناسه کلا ویروسش توی ایرانم زیاد بود بعد اینا که نمیدونستن مریض میشن ،توی تلویزیون دکتر گفت که این بخاطر یه چیز توی عراق و آب و هوا و...مربوطه که مُسری هم نیست،ما که کربلا نرفتیم اصلا نمیدونم چجوری گرفتیم هممون دوبارم گرفتیم به فاصله دوماه سرویس شدیم دوستمم چند وقت پیش اصلا از خونه بیرون نمیان گرفته بود مونده بود از کجا گرفته

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز