2777
2789
عنوان

وضعیت دانشگاه

264 بازدید | 14 پست

درسته میگن توی دانشگاه دخترا خودشونو عروس میکنن میان😂

وضعیت لباسا چطوره؟ 

مردا چطور رفتار میکنن؟ 

بردن گوشی مجازه؟ 

رفیق پیدا کردن سخته؟ 

از اینکه مذهبی و چادی باشه مسخره میشه کسی؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان رو نمی‌دونم اما زمان ما عادی بودن هر کسی تیپ خودش بود کسی هم به کسی کار نداشت اصلا همه چیز عادی هست چرا باید فکر کنیم که آقایون چطور رفتار میکنن! رفیق پیدا کردن هم آسونه اما زود با همه صمیمی نشو تقریبا ترم ۲_۳ میتونی یه رفیق خوب و صمیمی و همیشگی پیدا کنی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

سلام

ترم اول وارد اکیپ های بزرگ نشو

در نهایت از هم میپاشن 

همه جا خوب و بد هست بعضیا ارایششون زیاده بعضیا نه

رفتار پسرا خیلی نسبت به بقیه جاها بهتره چون محیطش این اجازه رو نمی‌ده هرکی هرجور دوس داشت رفتار و عمل کنه

هر کاری هم بکنی بازم یکی پیدا میشه پشتت بد بگه پس از الان هیچی برات مهم نباشه 

ن بنظرم چون اکثر آرایشا دخترونس تا جایی ک من دیدم.. 

هر استایل و هر تیپ شخصیتی هستش دیگه 

گوشیم معلوم ک مجازه😐 

رفیقم نه سخت نیست شاید اوایلش سخت باشه بعدش کم کم اوکی میشین ولی سریعم صمیمی نشو تا وقتی کسی رو نشناختی 

برای چادری بودنم باز من ندیدم کسی مسخره بشه 

رفیق خوب پیدا کردن سخته .

ولی با همه میتونی سریع دوست شی

گوشی مجازه

همیشه فکر میکردم دانشگاه مثل رمان هاست😐

رفتم دیدم نه آرادی با بی ام و هست که باهاش بحث کنم در نهایت عاشقم بشه نه چیز خاصی

ماشالا دخترای کلاسمون به هیچکدوم از پسرای کلاس رحم نکردن

با همه ی دور رل زدن

لباس ها شبیه جامعه ی عادی میمونه 

آقایون هم که ادمن دیگه خوب و بد دارن همه جور پیدا میشه

گوشی مجازه

رفیق پیدا کردن آسونه ولی برای اعتماد دقت کن حتما ، با هر کسی بیش از حد صمیمی نشو 

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

نه بابا چ ربطی داره البته اگه قسمتت باشه و از یکی متقابلا خوشت بیاد امکانش هست

من دانشگاهم دولتی بود ولی با اینحال همه جور استایلی دیده میشد😑

رفتار بقیه علی الخصوص آقایون کاملا بستگی ب خودت داره سنگین برخورد کنی سنگینن و بلعکس

بله عزیزم مجازه تو کلاس ولی سایلنت باشه اگرم ضروری بود بدون اجازه میری بیرون جواب میدی

اینم بستگی ب خودت داره برامن ک اصلا سخت نبود مخصوصا خوابگاهی باشی ک دیگه عالی کلی خوش میگذره

ب عنوان ی محجبه چادری،هیچ رفتار اذیت کننده ای نبود خداروشکر، چ بسا حس میکردم اساتید با ی احترام خاصی برخورد میکنن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

دانشگاهه دبیرستانه فقط مختلط علاوه بر دخترای بچه باید پسرای بچه هم ببینی تحمل کنی 😐

همه دنبال رل و عشق و کشک و اینان ولی آخرش اون خرخون که رتبه ارشد میاره میبره و استعداد درخشانه بقیه کشکشونو میمکن بعد فارق التحصیلی همه میرن پی زندگی خودشون کسی از گسی خبر نداره معجزه بشه ازدواجی هم رخ میده با درصد کم 

به حجابی گیر نمیدن کاری ندارن ولی اونایی به آزادی و فلان معتقدن از محجبه ها میگن بدشون میاد که گوه اضافی میخورت 

سعی کن منعطف باشی و خوش اخلاق و فعال و سازش کنی چ