2777
2789
عنوان

کسی که مدام پیام خو د کش ی میذاری

176 بازدید | 5 پست

اگر برای جلب توجه که اشتباه میکنی، شاید با همین حرف اشتباه تو کسی به این کار تشویق شد و این کار انجام داد و تو در قبالش مسئولی... اگر نه واقعا این مشکل داری پیام من بخون.... 

ببین یک چیز بهت میگم تا اخر  عمر بهش فکر کن... الان هر مشکلی هم که داشته باشی حتی سخترین باشه. دور از جون همه عزیزانت از دست داده باشی، زشت ترین آدم دنیا باشی، بی پول ترین، خنگ ترین، یا پدر مادر یا شوهر یا بچه ای داشته باشی که اذیتت می کنند بالاخره یک روز به وقتش که خدا بخواهد خواهی مرد و این سختی ها تمام میشه... اما اگر خودکشی کنی عذاب کسی ک خودکشی میکنه هیچ وقت تمام نمیشه... اون موقع میخواهی چکار کنی؟؟؟؟ اون موقع دیگه قرصی نیست ک بخوری راحت بشی، یا وسیله ای ک باهاش خودت بکشی و از عذاب راحت بشی، باید تا ابدیت زجر بکشی.. ببین کدوم قابل تحمل تره.؟! .. آینده ای که ممکن بعدا خودت بسازیش و خوب بشه، و بعد مرگت هم عذاب نکشی؟!! یا اینکه هم توی این دنیا عذاب بکشی هم اون دنیا بخاطر خودکشی مدام عذاب بکشی؟؟؟؟؟؟ انتخاب با عقلت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به جبران این سختیایی که کشیدیم دیگه خدا نباید کاری باهامون بکنه چی میخواد از جونمون

خدا از جون ما هیچی نمیخواهد ما داریم سختی اعمال خودمون میکشیم. هرچی خیر بوده زندگیمون از خدا بوده

خدا عدالت رو اجرا نکرده تو این دنیا چطور میخواد ما بدبخت بیچاره ها رو اون دنیا عذاب بده روش میشه اصل ...

عزیزم معلومه نه کاملا جهان هستی میشناسی نه خدا رو... به ماورا طبیعه، علت خلقت، چیزهای غیرمادی اطلاعاتت بیشتر کن... این ک شما میشناسی خدا نیست این موجود ذهن مادی خودت برات خلق کرده به اسم خدا... یک جلاد خشن ک شلاق به دست مدام داره میزنه.. نه عزیزم خدا یک نور عظیمه. یک قدرت ما فوق ک قانون و نظم خلق کرده، خدا آخر و تمام و کمال عشقه.... ایراد از ما است 

به جبران این سختیایی که کشیدیم دیگه خدا نباید کاری باهامون بکنه چی میخواد از جونمون

خدا رو بهتر و بیشتر بشناس، از خودش بخواه برلی شناخت بیشتر و بهتر خودش و جهان و عدالت و قانونش بهت کمک کنه