2777
2789
عنوان

کوییک جی ایکس آر

3516 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها کسی اینجا هست که کوییک جی ایکس آر پارسال  ثبت نام کرده باشه تو طرح پیش فروش و دعوتنامه اومده باشه براش 

کسی می‌دونه اصلا تولید شده یانه توروخدا هرچی میدونید بگین

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدرس این سایت و میدی 

من سایتای دیگه رو خیلی دیدم اما اونایی که کوییک جی ایکس ساده داشتن همه براشون طرح تبدیل اومده اما اونایی که کوییک جی ایکس آر هستن هیچ خبری نیست 

لعنت خدا به این دزدا

من اسفند پارسال کوییک جی ایکس نوشتم و یکساله هست حالا تا ببینیم چقدر باهامون حساب میکنن و کی تحویل م ...

منم بهمن نوشتم اما آر نوشتم کاش همون معمولی رو می‌نوشتم

الآنم باز میگن می‌خوام قیمت کارخونه رو ببرن بالا 

برو تو سایت سایپا اونجا کلی مثل خودت هست اینجا کسی پیدا نمیشه

سایت هارو خوب به روز رسانی نمیکنن من هرچی نظر میدم ثبت نمیشه اونجا 

سایت هارو خوب به روز رسانی نمیکنن من هرچی نظر میدم ثبت نمیشه اونجا  

من  خودم کوییک آر اس ثبت نام کردم .تو گوگل بزن نظرات تحویلی های ۱۴۰۲ مرحله دوم کوییک.بعدش اولی ک نوشته اطلاعات خودرو سواری کوییک برو داخلش

مرسی خداجونم..

عزیزم من پارسال ساینا اس دوگانه نوشتم  توی قرار داد نوشته زمان ارسال دعوت نامه آخر مهر 

ولی دیروز دعوت نامه امد و طرح تبدیل چون برای فروش میخام تبدیلش کردم به ساینا ساده  در مورد کوئیک باید بگم فکر کنم کوئیک معمولی تولید نمیشه ولی کوئیک آر چون زیر نظر پارس خودرو هستش هنوز خبری از توقف تولیدش نیست

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار