2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود ادم چنین اجازه ای میده وقتی پیشش با خانواده ات بحث یا دعوا میکنی   یا ازشون اتقاد می ...

من هفته پیش که تعطیلی بود ،قرار بود با هم باشیم ،ولی گفت میخوام برم شمال کمک بابام .بهش گفتم اولویتت باید همسرت باشه .گفت عزیزم اون ویلا رو بعدا خودمون هم استفاده می‌کنیم . من گفتم تو پسر بزرگشی بابات بهت یه قرون نداده بازم اولویتت باباته عزیزم ؟ رو‌حساب حرف خودش که درد و دل کرده بود بچه بزرگم بابام بهم نمیده و اینا . 

توی جواب به من گفت دختره ی دوزاری .اگه فک کردی میشینم می‌رم زیر منت بابات .من مث اون داماد دوزاریتون نیستم .یه اپتیما انقدر بدبختت کرده .خاک بر سرت کنن ،بابات یه ویلا دارین عباس آباد دیگه مهد گل ایرانو جابه جا کرد .بابات دستش به لند کروز یه بار خورده ،من ۱۰ بار اینارو خریدم فروختم .این ان و  گهایی که تو سوار میشی من ۱۰ بار خریدم .بابات تا دم آسانسور چوسی میاد . 

این جواب به اون جواب میخوره ؟ 

خب میتونس بگه بابای توام نده 

میتونس بگه به تو چه 

میتونس بگه توام برو کمک خانوادت بده