2777
2789
عنوان

واقعا چتونه؟

67 بازدید | 1 پست

چندوقته من دارم تو سایت سرچ میکنم میرم تو تاپیکا و دنبال مطلب مد نظر خودمم که یوقتا یه تاپیکایی ادم میبینه هنگ میکنه

اونوقت میگیم چرا عروسا انقد از خانواده شوهر مینالن

الان یه تاپیک پربازدید شده طرف میخواد با خانمی که بچه داره ازدواج کنه خواهر مخالفه کلی هم اومدن و باهاش هم عقیده هستن خو ینی چی مثلا؟

یا یه تاپیک مال یکی دوهفته پیشه فک کنم خانومه نوشته داداشم زنداداشمو میبوسه من بدم میاد به مامانم و بابامم گفتم و...همههه هم اومدن گفتن اره کارش زشته من نمیگم این کار خوبه یا بد که همو میبوسن یا نه فقط نمیدونم چرا باید خواهرا تو خیلی چیزا دخالت کنن یا مثلا بوس اونا چه تاثیری روی بقیه داره؟حالا اگه دعوا کنن همینا میان ناله و نفرین که دختره فلان شده داداشمو اذیت میکنه.انصافا نکنید اینکارارو بزارید اطرافیانتون از حضورتون حس ارامش کنن نه اینکه فک کنن دوربین مداربسته در حال ضبط وقایع پیششونه

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

🙌🏻🙂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌