2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

123 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من دوماه پیش سقط داشتم بعدش یبار پریود شدم چند روز پیش سه چهار روز مونده به پریودم بیبی چک گذاشتم دوتا مارک مختلف همش بعد نیم ساعت هاله داشت ازمایش دادم منفی بود منم شروع کردم چندتا ال دی خوردم چون میخاستم به دلایلی پریودم عقب بیوفته الان ال دی رو قطع کردم و ۵ روزه ولی پریود نمیشم امشب بیبی زدم باز همون جور هاله دارا کسی بوده با این شرایط تجربه ای ندارید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از نیم ساعت فک کنم اعتبار نداره

من بعد ال دی معمولا تا یه هفته هم طول میکشه تا مریود شم

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

بعد از نیم ساعت فک کنم اعتبار نداره من بعد ال دی معمولا تا یه هفته هم طول میکشه تا مریود شم

اخه من قبلا میزاشتم اصلا اینجوری نمیشد چون خطش واضحه امیدوادم ک چیزی نباشه چون ال دی خوردن میترسم حامله بوده باشم

اخه من قبلا میزاشتم اصلا اینجوری نمیشد چون خطش واضحه امیدوادم ک چیزی نباشه چون ال دی خوردن میترسم حا ...

ان شالله که خیره حالا دو روز صبر کن اگه نشدی آزمایش بده فقط 

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

عزیزم مثبته بنظرم صب برو یه آزمایش خون بده

اره اخه خیلی واضحه اخه ازمایش دادم هفته پیش اول گفت مشکوک بعدم گفت نه منفیه منم ال دی خوردم الان خیلی نگرانم ک اگ حامله باشم عوارض نداشته باشه

اره اخه خیلی واضحه اخه ازمایش دادم هفته پیش اول گفت مشکوک بعدم گفت نه منفیه منم ال دی خوردم الان خیل ...

حتماصب بروپیگیری کن یه سونوهم برو

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟