2777
2789

چندساله پیش عقد کردم اونوقت که عقد میکردم بیکار بود وقول داد که بره سر کار اما چهارساله که یه روز نرفته سر کار  چندین بار دلمو بد شکست میگفت که اگه بحث مهریت نبود مینداختمت از زندگیم بیرون هر وقت بحثمون میشد نمیومد سمتم تا من میرفتم واقعا کلافه میشدم با هر بار رفتن سمتش تو شرایط سخت  که واسم پیش اومد غیبش زد و گفت خودت مقصری که یه بحث بامن راه انداختی تا اینکه قهر مون جدی شد بعدش سر یه  امتحان ساده حسابی خراب کرد و تازه میگفت تو مقصری و همش یه شوخی مسخره بود یازده ماه دوری و قهر داشتیم نه خودش و نه خانوادش یبار نیومدن برای آشتی کردن مدام میگفت تو چرا نمیای درستش کنی تو چرا نمیای خونه ما درستش کنی؟؟؟؟؟بعد ۱۱ماه که اومد چت و عکس رو گوشیش دیدم با یه آشنا هیچی نگفتم و بخشیدم تا اینکه دوباره با بهونه یه مدت گم شد از زندگیم هیچ خبری هم ازش نبود بعد دوباره ۷ماه برگشت باز گفت من با دوست دختر چند سال پیشم حرف زدیم و قرار کاری داشتیم  و باچندین دختر حرف زدم اینمدت باز بخشیدم با اینکه هزار تیکه شده بود قلبم برای اینکه دوسش داشتم اما باز الان رفته  وبا چندتا پیام مسخره  هیچ خبری ازش نیست ومعلوم نیست کجاست؟؟؟؟؟ شما بگین چیکار کنم

این آدم چجوری بگه نمیخوادت و طلاقتو بگیر ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرگز تو این سایت نخواستم کسی ازم برنجه اما تو بگو چرا پاش موندی به چه امیدی چرا خودتو تباه کردی پای این اشغال  

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
نخوندم ببخشید ولی دنبال انتقام نباش هر چی هست  دنیا خودش  اعمال را بازتابش میکنه . رها کن ...

واسه هر کس تعریف میکنم کل داستان گریش میگیره این یه دهم داستانمم نیست

برای خودت لحظه هات ثانیه به ثانیه زندگیت ارزش قائل باش خودت رو تبدیل به بازیچه دست دیگران نکن تو ارزشمندی و باید مورد احترام باشی از من به استارتر نصیحت روزی زیر دست چنین شخصی تکه تکه خواهی شد 

آنقدر آسیب دیدم که نمیتونم

میفهمم حس شعله ور شدن داری حسی که به آتیش نکشونی  سرد نمیشی 

ولی مطمئن باش این‌طوری  سرد نمیشی فقط درونت میسوزه و فقط ازت خاکستر میمونه . ولی قرآن بخون به خدا بگو خدایا آرومم کن منو از این آتش‌ رها کن . آروم میشی 

و خدا در قرآن میگه از آنها دوری گزین دوری گزیدنی نیکو . اگر میتونی چيزي که باعث رنجت شده  برای همیشه رها کن اگر نمیتونی  کژدار و مریز  رفتار کن .  و ازش به هر بهانه ای دوری کن دوری فقط دوری فیزیکی نیست .روحت را ازش فاصله بده .

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

این گریه ها و دلسوزی ها  کوتاه مدت آرام بخشه بعد همونا دلیلی برای  به رخ کشیدن پیدا میکنن هر کی باشه فرق نمیکنه  ولی به فکر ارتقا خودت باش که ببینن خودت را دوست داری . اگر به  همدلی دیگران  با مظلومیتت  آروم بشی  تا ابد گرفتار میمونی

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

اگر کنارم بودی مثل یک خواهر بغلت میکردم و تا صبح بهت گوش میدادم ولی باور کن بهترین و عاقل ترین دوست برای هر کس ،خودشه.  خودت .به خودت کمک کن .

بنویس و پاره کن .کنار رودخونه برو و با آب دردل کن 

و همیشه این آیه را یادت باش  که خدا به پیامبر فرمود  از آنها دوری گزین دوری گزیدنی نیکو .

یعنی دوری کردنی که خیر در اون باشه آرامش باشه .

منظور قهر نیست فاصله ای هست که به انسان امنیت میده .

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

میفهمم حس شعله ور شدن داری حسی که به آتیش نکشونی  سرد نمیشی  ولی مطمئن باش این‌طوری   ...

میدونی نمیدونم چرا هرکاری میکنم آروم نمیشم ایندفعه هرکاری کردم نشده