2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید

14 بازدید | 0 پست

من چند ساله با پسری دوست هستم

پسر خوبی هست و همدیگرو دوست داریم و قصدمون ازدواجه ولی فعلا بخاطر شرایط مالی دست نگه داشتیم برای ازدواج

مشکلی که اون داره اینه که از وقتی تو بلوغ بوده تا به الان یه عالمه رفیق داشته و هر شب بیرون بوده

الان هر شب بیرون میره و وقتی بهش میگم اینقد بیرون رفتن خوب نیست میگه نسخ میشه و خب تو خونه نمیتونه جلو مادر پدرش سیگار بکشه(بابت سیگاری بودنش مشکلی ندارم)

بهش میگم خب ممکنه تو آینده وقتی ازدواج کردیم این برات عادت شده باشه و نتونی ترک کنی ولی میگه چون حوصلش سر میره بیرونه و برا سیگار و بعد از ازدواج شعورشو داره ک مسئولیت پذیر باشه و هر وقت بخواد میتونه رفیقاشو بزاره کنار(چند تا از رفیقاشو که ادم درستی نبودن کنار گذاشت)

از طرفی من اکثر موقع ها خونم تا چند وقت دیگه دانشگاهم شروع بشه و مثلا ۲ روز درهفته باهاش میرم بیرون

موضوع اینه من اصلا خوشم نمیاد میره بیرون و این که هر شب پیش دوستاشه یه احساس بد بهم میده

روزانه بابت شرایط مالیم ۲/۳ ساعت کار میکنه بابت شغلی که درآینده در نظر گرفته

میخواستم بدونم هنوز که با هم رسمی نیستیم آیا اصلا این بیرون رفتناش به من مربوطه که بهش گیر بدم؟اصلا ناراحتی من موجهه؟پسر منطقیم هست ولی منطقش اینه که چون نسخ میشه و کاری تو خونه نداره و تو آیندش تاثیر نمیذاره چون وابستگی به دوستاش نداره دلیلی نداره بره بیرون

بنظرتون بیخیال بشم بزارم هر کار میخواد بکنه؟