2777
2789

فامیل یکی از دوستانم 

بنظرم تاجایی که شنیدم ۳۴ هقته بدنیا اومده

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ۲۵هفته زایمان کردم دوقلو بود نموندن

خاهرشوهرم ۴۰روز زودتر زایید دوهفته تو دستگاه بود

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بله من ۲۸ سه روز زایمان کردم

کوچولوت موند؟؟؟؟

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

جدیدا نه قدیم ترا چندتا بچه های عمم ۷ ماهه دنیا اومدن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خودم ۲۵هفته زایمان کردم دوقلو بود نموندن خاهرشوهرم ۴۰روز زودتر زایید دوهفته تو دستگاه بود

متاسفم عزیزن من یک ماه تو دستگاه بود 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
با اجازه اسی  مامانها من زیر شکمم و کمر ی ساعتی میشه تیر میکشه ۳۷ هفته و ۶ روز هستم ینی ممکنه ...

وای منم چند وقته اینجوری ام.دکترم گفت طبیعیه.

بچه اولم ۳۶ هفته بدنیا اومد،همش احساس میکنم این یکی هم زود بیاد.

ولی دکترم گفت درد زایمان شدیده،با درد معمولی فرق داره

وای منم چند وقته اینجوری ام.دکترم گفت طبیعیه. بچه اولم ۳۶ هفته بدنیا اومد،همش احساس میکنم این یکی ه ...

خب من کلا از اول بارداری تا الان دردی نداشتم حتی من تا ۱۵ هفتگی نفهمیدم ک حامله هستم😐