2777
2789
عنوان

راب.طه مجازی

220 بازدید | 28 پست

نامزد (رلم) دیشب گفت میخام بیام مسافرت 

شهر شما ببینمت  رابط.ه مون مجازیه و ی سال و ی یا چهار ماه میگذره ازش راب.طمون و تا بحال هم دیگه رو ندیم 

منم گفتم خوش اومدی عزیزم

بعد امروز بهش گفتم میایی یا نگفت جوی بودم ب چیزی گفتم 

بعد گفت دو دلم نمی‌دونم بیام بمونم چند روز با بیام و برم  بمونم کجا بمونم حالا  ی دوتا چهار تا کنم  با مامانم مشورت کنم بهت میگم 

با توام بعد مشورت میکنم 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

اصلا ازرابطه های مجازی خوشم نمیاد فقط برای طرف سرگرمی ایه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتو به مجازی خوش کردی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خدایا دخترهای ما یکم اگاه کن اینقدرراحت دل نبندن گول نخورن که خدای نکرده بعدا ضربه بخورن

دقیقا

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
خدایا دخترهای ما یکم اگاه کن اینقدرراحت دل نبندن گول نخورن که خدای نکرده بعدا ضربه بخورن

عزیزم من بچه بودم و ساده

ولی خب چ کنم دوسش دارم 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜