2821
2789
عنوان

عفونت خون

25414 بازدید | 60 پست

سلام دوستان دختر خواهرم ۶سالشه از خرداد ماه مریضه عفونت خون داره صد جور آزمایش و دوا دکتر بردیمش دو بار بیمارستان بستری شده آمپول وانکومایسین و یه آمپول که قویتر از اون بود(اسمش یادم نیست)بهش تزریق کردند عفونت خونش بزور پایین میاد دوباره بالا میره هزار جور هم دوا درمونش کردیم خوب نمی شه تو رو خدا کسی راهی یا تجربه ای یا دعایی یا دکتری می‌دونه یا می شناسه راهنمایی کنه خواهرم داره می میره از غصهاز از بچه آزمایش گرفتند رنگ به رو نداره.

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
پزشکای تهران دیدنش؟

تهران نیست شهرستانه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببرین تهران  خیلی فرقه بین پزشکان اونجا و شهرستان بدون درنگ ببرین من بودم همین الان راه م ...

یا اگ مثلاً شیراز یا اصفهان نزدیکین اونجاها بازم پزشکا خوبه اگ تهران دور میشه واستون

خب ببرین تهران  خیلی فرقه بین پزشکان اونجا و شهرستان بدون درنگ ببرین من بودم همین الان راه م ...

من خودم تهرانم،اونا تبریزن

هفت تا سیاه دونه با یه قاشق عسل هر ۸ساعت بخوره... دمنوش پنیرک هم خوبه.... انشاالله که خوب میشه

اخه این چه توصیه ایه که میکنی؟!!اصلا میدونی سپتی می عفونت خون چقد خطرناکه؟!!!چرا گمراه میکنی ادمارو!

بچه دیابت نداره ؟ مطمعنید ؟

والا تو این مدت این همه آزمایش داده نگفتند دیابت داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز