2777
2789
عنوان

افسردگی حادددد

115 بازدید | 19 پست

روانشناس رفتم همین چیزای تکراری 

مثلا می گه با ادم ها در ارتباط باش دقیقا همون موقع جمع من تو فکرم تو فکر دلایل افسردگیم 

همین تشدید کرده موضوع رو 

نمی خوام روانپزشک برم که دارو بده وابسطه دارو بشم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم افسردگی حتما باید دارو مصرف بشه تا بهبود پیدا کنه

خیلی راجع بهش تجقیق کردم پروفوسور های معروف  توصیه می کنن به عدم استفاده تا جایی که امکان داره چون می گن عملکرد مغز تغییر می ده

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چه مدت هست که افسرده هستید ؟

یک ماه شده که شدیده خیلی

تو که نه دارو میخوای نه روانشناس میری . تنها راه درمانت اینه به حل دلایل افسردگیت نباش فکردن به افسردگی باعث عود کردن افسردگی میشه و نمیزاره افسردگیت خوب بشه این علمی هست چون فکردن به افسردگی باعث میشه مغزت باور کنخ بیمار هستی و تورو داخل اون افسردگی نگه داره نمیشه کامل توضیع داد اینجا . کتاب درمان افسردگی به روش ذهن اگاهی مارک ویلیامز رو بخون تنها کتابی که ادمو درمان میکنه . غذا و خورد و خوراک هم بی تاثیر تو افسردگی نیست شیرینی جات و چربی جات حذف کن 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
سلام بعد از مصرف قرص درمان ک شدیم میشه قرص رو قطع کرد؟افسردگی برنمیگرده؟

نه اصلا ولی حداقل ۶ هفته باید مصرف بشه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
تو که نه دارو میخوای نه روانشناس میری . تنها راه درمانت اینه به حل دلایل افسردگیت نباش فکردن به افسر ...

کتاب خوندن همه این چیزایی که گفتی می دونم روانشاس رفتم کارایی که گفته انجام دادم ولی هیچچچچچچچچچچاین غم و خشم با منه

البته من شما رو تراپی نکردم اما بعید میدونم افسردگی شدید داشته باشید

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
چرا عزیزم بیشتر برو بیرون.برو کتاب خونه. برو بازار.جاهایی پیدا میکنی که آرامش میده

بیرونم که می رم غمگینم ناراحتم خشمگینم اصلا همه جا

بیرونم که می رم غمگینم ناراحتم خشمگینم اصلا همه جا

واسه اینه که ذهنت هنوزم جایی درگیر و لذت نمیبری.ذهنت رو رها کن.بزار واسا بهترینا اتفاق بیفته

باهر واکنشت بدترش میکنی