راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اول باید رفت پیش روان شناس؟ بعد روان پزشک. درسته دوستان؟ چون روان شناس بدون دارو درمان میکنه اگه اشتباه نکنم. من خودم قبلاااا یه دکتر مغز و اعصاب برام نوشت قرص افسردگی اما نخوردم. الآنم هستم اما ترسیدم چون میدونستم حاد نیست اون موقع. الان حاد شده فک کنم 😐💔
❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه
تلقین اینکه حالت خوبه هم در کنار دارو انجام بده.من چون مشکل خانوادگی شدید دارم ، و خودم کاری از دستم بر نمیاد که انجام بدم، فکر همه چی به سرم زده. الان دیگه شرایطرپانشپزک رفتن هم ندارم. تو اما استفاده کن و به خودت کمک کن خوب شی
❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه