2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول باید رفت پیش روان شناس؟ بعد روان پزشک. درسته دوستان؟ چون روان شناس بدون دارو درمان می‌کنه اگه اشتباه نکنم. من خودم قبلاااا یه دکتر مغز و اعصاب برام نوشت قرص افسردگی اما نخوردم. الآنم هستم اما ترسیدم چون میدونستم حاد نیست اون موقع. الان حاد شده فک کنم 😐💔

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

چشمت روشن چرا نخوردی خانم

۱۸ سالم بود ، سردرد های عصبی داشتم، اونم مغز و اعصاب بود روانپزشک نبود، دیگه منم نخوردم. مشکلات و دغدغه زیاد داشتیم، میگفتم شاید برای اونه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

اول باید رفت پیش روان شناس؟ بعد روان پزشک. درسته دوستان؟ چون روان شناس بدون دارو درمان می‌کنه اگه اش ...

خب  دقیقا  اول رفتم  روانشناس  بالا شهر  مشهد

همش  میگفت  چرا اینقدر اومدی

تو حتما  باید دارو بخوری افسردگی شدید داری و ارجاع داد روانپزشک

یک  هفته پیش موهامو مژه  و ابرو هامو از ته زدم

تلقین اینکه حالت خوبه هم در کنار دارو انجام بده.من چون مشکل خانوادگی شدید دارم ، و خودم کاری از دستم بر نمیاد که انجام بدم، فکر همه چی به سرم زده. الان دیگه شرایطرپانشپزک رفتن هم ندارم. تو اما استفاده کن و به خودت کمک کن خوب شی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز