2777
2789
عنوان

شوهرم 💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💔😭  نمی‌دونم اصلا ،هر چی باشه مهم نیست فقط خوب بشه 😔😭😭

از کجا میدونی اعتیاد ندارع ؟؟؟90 رصد مطمنم ترامادول مصرف میکنه . وقتی زیاد مصرف کنی و بترسی سریع تشنج میکنی و بعدش تا دوهفته تو خونه خوابی و غذا نمی تونی بخوری . حالت تهوع . رنگت میپره . دو ازجون همسرتون مثل مردها میشن

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔
از کجا میدونی اعتیاد ندارع ؟؟؟90 رصد مطمنم ترامادول مصرف میکنه . وقتی زیاد مصرف کنی و بترسی سریع تشن ...

نه به خدا شوهرم معتاد نیست 💔 پاک ترینه💔😭

نترسید شوهرم ،محکم سرشو کوبید به دیوار 

تورو خدا اینطوری نگید ..پاک‌ترین مرده 😭💔

نه به خدا شوهرم معتاد نیست 💔 پاک ترینه💔😭 نترسید شوهرم ،محکم سرشو کوبید به دیوار  تورو خدا ...

ایشالا که بلا به دوره گلم . 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔
شوهرم نمیتونه از جاش پاشه  تا اون نیاد که نمیشه  اون ضربه آنقدر کاری نبود که اینطوری بشه ...

با این اوصاف اگر همسرتون ببرید بیمارستان تحت نظر باشه بهتره. تماس بگیرید کارشناسای پزشکی قانونی میان

دارو مصرف کردی ؟؟  آخه این دکترای لعنتی اصلا نمیگن چشه💔

علی الحساب ویتامین ب ها کاملا بزنه

من نوروبین برام خوب بود بزن و پیگیری کن ببینی چیزی هست یا نه.. 

دمنوش بابونه هم عالیه خیلی زیاااد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
با این اوصاف اگر همسرتون ببرید بیمارستان تحت نظر باشه بهتره. تماس بگیرید کارشناسای پزشکی قانونی میان

به نظرتون اینجوری بهتره براش ؟؟

تو خونه همه رسیدگی ها هم از طرف من هم برادرش انجام میشه...وقتی دکترا میگن چیزی نیست بازم تحت نظر باشه ؟؟ (البته بگم دور از جونش مطمئنم اتفاقی افتاده ،کلا همش انگار بیهوشه ..)💔

شوهرم نمیتونه از جاش پاشه  تا اون نیاد که نمیشه  اون ضربه آنقدر کاری نبود که اینطوری بشه ...

هرچی هست صرفا ضربه نیست یه چیزی ذهن همسرت مشغول کرده باهاش همدل شو همین الانم براش ویتامین ب 12و6بزن چون مقوی اعصاب هم هست

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
هرچی هست صرفا ضربه نیست یه چیزی ذهن همسرت مشغول کرده باهاش همدل شو همین الانم براش ویتامین ب 12و6بزن ...

نمی‌دونم ...شاید اینطور باشه 

میبرمش بیمارستان الان ...درست میگن تحت نظر باشه بهتره 💔