2821
2789
عنوان

نامزدم

452 بازدید | 11 پست

بچها من تولد مادر شوهرم که بود به شوهرم گفتم ی مقدار ازش پول گرفتم برا هدیه 

حالا تولد مامان خودمه 

به نظرتون زشته ازش پول بگیرم  رومم نمیشه چی بگم 

تو پرانتز بهتون بگم به گفته خودش دستش خالیه 

ولی 

همیشه به خواهرش اینا هر جور شده پول میده 

خرج  لباس و غیرشون میده 

حالا من این وسط موندم چیکار کتم ازش بگیرم زشته یا میگه بی درک 

نمیدونم والا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه بگم میده بهم ولی میترسم زشت باشه یا پیش خودش بگه این دختره درک نداره 

خب بهش بگو اگه داری و میتونی بهم بده 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

بنظرم نگو برا مادرخ می گیری یه بهانه دیگه جور کن

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

من نمیگم اصلا یعنی روم نمیشه با اینکه عقدیم 

ولی روز مادر یا تولد مامانم خودش پول میزنه میگ کادو بگیر 

امسال تولدم براش گرفت

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز