بچها من از پدرم متنفرم هیچ کاری برامون نکرده نه حقوقی داره نه بیمه ای هیچی نداره شارژ و خرجیشم از من میگیره حالم از این زندگی بهم میخوره میخام خودکشی کنم چرا وقتی هیچی ندارین بچه میارین
بابا منم الان خونه مادر بزرگمه شهرستان هیچ کار نمیکنه یارانه میگیریم فقط مامانم با سه تا بچه مدرسه ایی اونم اهل کتکه،فوش اینا،همش جلو تلویزیونه...
همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش
همه ی ما داریم فیلم بازی میکنیم سعی کن همیشه دو رو باشی و فکر نکنی همه مثل خودت صاف صادق هستن هرگز اینطوری نیست دلت برای کسی بسوزه باختی خوبی پیش از حد کوچیک و بی ارزشت میکنه و در نهایت از چشم میافتی همیشه دور و غیر قابل دسترس باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.