2777
2789

منم مث تو ولی خب فکرم راجب رفیقم درگیره ک باز باهام رفیق میشه یا ن‌

بنظدم‌خیلی امید نبندی بهترع.ازدواج کرده

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
منم مث تو ولی خب فکرم راجب رفیقم درگیره ک باز باهام رفیق میشه یا ن‌ بنظدم‌خیلی امید نبندی بهترع.ازد ...

حس ششمی؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان‌بگم اره میریزید سرم. پس ن😂

میشه سوال بپرسم 😂🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

نمیدونم ولی حس میکنم از مبینا خیلی خوشش میاد صرفا حسه شایدم اشتباه میگم سعی کن فراموشش کنی چون اگه ه ...

گلم میشه ماله منم بگی 

بنظرت فردی که مد نظرمع کسی توی زندگیش هست یا نه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
حمید ازدواج نکرده بهت پیام نمیده غرورش نمیزاره فکنم هنوز به یادته

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

بهم میرسیم؟ کِی میاد خواستگاری؟ 

خیانت میکنه؟ امروز همو میبینیم یا ن

حس سورنا بهم چیه 

نمیدونم ولی حس میکنم از مبینا خیلی خوشش میاد صرفا حسه شایدم اشتباه میگم سعی کن فراموشش کنی چون اگه ه ...

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

بهم میرسیم؟ کِی میاد خواستگاری؟ 

خیانت میکنه؟ امروز همو میبینیم 

حس سورنا بهم چیه