2777
2789
عنوان

متاهل ها و باردار ها لطفا بیاین 😭

146 بازدید | 17 پست

من تقریبا سه روز دیگه موعدمه از روز تخمک گذاریم تا الان سینه هام حساس شدن و نوکشون درد میکنه 

امروز درد پریودی دارم و کمردرد  همش حس میکنم میخوام پریود شم ولی تا دستمال میکشم چیزی نمیبینم 😥 ممکنه علائم پریودی باشه؟ من این ماه دومم هست اقدام کردم ولی ترشحاتم زیاد شده و درد پریودی دارم  

کسی بوده اینجوری باشه ولی باردار باشه؟ 

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید براتون صلوات میفرستم🙏🏻🍫🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

سلام گلم

من این علائمو داشتم دقیقا شبیه درد پریودی و باردار بودم

ولی نشد برام بمونه

انشالا ک بارداری و بارداری سالمی طی کنی عزیزم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ی طولانی من میگه بهیچ وجه به علائم توجه نکن، اگه دوسه روز از موعدت گذشت بی بی چک بزن و هروقت مثبت شد، آزمایش خون تیتر بتا بده.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

سه روز زوده واسه اینکه بفهمی حداقل ۱۰ روزی باید بگذره   آره من هم‌مثل شما دردهای پریودی داشتم و ترشحات هم داشتم ۱۵ روز صبر کردم از موعد پریودیم ک گذشت رفتم آزمایش دادم 

سلام عزیزدلم ، من هم نزدیک روزهای پریودیم‌ بود خیلی درد داشتم سینه هام حساس شده بودن و خیلی درد داشتم ، علائم پریودی رو داشتم اما تقریبا یک ماه بود اقدام کرده بودم که بعدش فهمیدم باردارم

سلام گلم من این علائمو داشتم دقیقا شبیه درد پریودی و باردار بودم ولی نشد برام بمونه انشالا ک بارد ...

سلام عزیزم  ای وای عزم الهی ماه بعد خدا باز یه تو دلی بهت بده فدات شم به خدا ناراحت شدم 🥺

ان شالله برام دعا کن عزیزم محتاجم به دعاتون ولی کاش تکلیفم روشن شه یا بیاد یا دیگه پری شم😔 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
تجربه ی طولانی من میگه بهیچ وجه به علائم توجه نکن، اگه دوسه روز از موعدت گذشت بی بی چک بزن و هروقت م ...

کاش زود بگذره😭

سلام عزیزدلم ، من هم نزدیک روزهای پریودیم‌ بود خیلی درد داشتم سینه هام حساس شده بودن و خیلی درد داشت ...

عزیزممم دعا کن منم باشم  همش یه حسی بهم میگه هستم  ولی نمی دونم یهو نا امید میشم🥺😍

سلام عزیزم  ای وای عزم الهی ماه بعد خدا باز یه تو دلی بهت بده فدات شم به خدا ناراحت شدم 🥺 ان ...

قربونت گلم حتمن حکمتی بوده راضیم به رضاش، انشالا ک توهم با خبرخوش بیای، بارداری بودی حتمن بهم خبربده خوشحال میشم برات🤍

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
کاش زود بگذره😭

امیدوارم اینطور باشه برات و زود ب نتیجه برسی...

اونایی هم که دیرتر به نتیجه میرسن، اینقد خودشونو عذاب میدن که دیگه بیخیال میشن و اکثرا هم تو بیخیالی باردار میشن.. یه نمونش خودم

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

خوب یک بی بی بزن‌ چون علایم پریودشدن با بارداری مثل درد سینه مثل هم هست 

دو روز پیش بی بی زم منفی شد دکتر گفت خیلی زود زدی 

راستی شما بی بی چک مارک است استفاده کردین؟ دقیقه؟ اصلا خوب نیست به نظرم 🤦🏻‍♀️

قربونت گلم حتمن حکمتی بوده راضیم به رضاش، انشالا ک توهم با خبرخوش بیای، بارداری بودی حتمن بهم خبربده ...

اره عزیز اصلا ناراحت نباش خدا خیلی حساب کتاب داره 

من خودم توی همین نی نی سایت به دو نفر که خیلی امید نداشتن گفتم باردارین و واقعا باردار بودن فداشون شم اینقدر خوشحال شدممم  الهی خدا به همه  چشم انتظار ها یه ت دلی خوشگل بده😍🥲

چشم عزیزم حتمااااااا😍😍