2777
2789
عنوان

ازدواج

187 بازدید | 19 پست

بچه ها من همش مامانم میاد میشینه کنارم میگه ازدواج کن اگه کسیو داری بگو بیاد چون 29 سالم شده 

خواستگار دارم ولی اصلاااا ااا دلم با کسی نیست اصلاااا نمیتونم دوسش داشته باشم همش حرصمو میخوره میگه سنت میره بالا منو بابات همش غصه میخوریم داداشت هم ازدواج نمیکنه. مقصر اخلاق گند بابام بود که هیچوقت جرات نکردم چندسال پیش که یکی بود میخواست بیاد جرات نکردم به خانوادم بگم بعدش دوباره با یکی آشنا شدم گفت میخوام بیام خواستگاریت از خانوادم ترسیدم نگفتم از اخلاق خشک و بد اخموی بابام الان که میبینن خودشون سنشون بالاس منم سنم میره همشششش مامانم ور دلم. چیکار کنم وقتی کسی رو دوست ندارم. از طرفی مامانم خیلی غصه میخوره سنش خیلی بالاس همش ناراحتی شبا نمیخوابه میترسه من بمونم رو دستش امروز رک گفتم نمیخوام ازدواج کنم حاضر نیستم با کسی که نمیخوامش ازدواج کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم من23 سالمه دوتا خواستگار خوب داشتم قسمت نشد بابام همش بهم تیکه میندازه همه رو میپرونی بلد نیستی چجوری رفتار کنی، در صورتیکه اولی بچه ننه بود دومی هم گفت ارتباط از راه دور براش سخته همش میگه تقصیر منه

یه دختر داریم تو فامیل نزدیک ۴۰ سالش شده .مامانم اینا میگن اینقدر خواستگار داشت این ، ولی مادرش سخت گیر بود ، میگفت تک دختر مو به هر کسی نمیدم و..فلان 

الان در به در دنباله شوهره براش ، حتی به مرد مطلقه و زن مرده هم راضی شدن ! فقط میگن شوهر کنه بره 😑 

الان دختره میگه ، ای کاش همون ۲۰ سالگی ازدواج میکردم به حرف مامانم گوش نمی‌دادم 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بهترین کارو کردی از ترس تو خونه موندن حاضرن بدبختت کنن که فقط تو خونه نمونی اخرشم که بدبخت شدی گردن ...

منم همینو گفتم نمیخوام با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم یه عمر رر زندگیه مگه یه روز دو روزه 

ازدواج که خیلی مهمه طرفت کی باشه بحث یه عمر زندگیه

ولی خوشبحالت که خوشت از کسی نمیاد برای خودت دغدغه نداری من خودم میترسم خریت کنم با کسی که ادم مناسبی نیست ازدواج کنم

باز حالا مگه ازدواج نکنی چی میشه الان اکثرا همه مجردن

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
منم همینو گفتم نمیخوام با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم یه عمر رر زندگیه مگه یه روز دو روزه 

اگه امکانشو داری مستقل شو ... شده یه اتاق اجاره کنی ولی برو از اون خونه ، به بهانه ادامه تحصیل و...

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یه دختر داریم تو فامیل نزدیک ۴۰ سالش شده .مامانم اینا میگن اینقدر خواستگار داشت این ، ولی مادرش سخت ...

همیشه از اخلاق بابام و مامانم میترسیدم 5 سال پیش که بهترین موقعیت داشتم الان هم پسر خالم خواستگارمه هم پسر عموم هم چند نفر دیگه هستن  ولی اصلاااا علاقه ای به کسی ندارم 

ببین دوست داشتن صرفا مهم نیس ولی همینجوری صرفا جهت اینکه سنت بالاس نری خودتو بدبخت کنی ببخشید با هر خری عقد کنی نمیدونی همین یه اشتباه ممکنه چه بلاهایی سرت بیاره

اصلا از تصمیمت کوتاه نیا چون خیلی از بزرگترا بلذ نیستن بزرگتری کنن هنوز ذهنشون توی دوران خودشون جا مونده همش به فکر اینن که نترشی یا مثلا همین که اب و غذا در حد بخور نمیری داشته باشی همین بسه

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
ازدواج که خیلی مهمه طرفت کی باشه بحث یه عمر زندگیه ولی خوشبحالت که خوشت از کسی نمیاد برای خودت دغدغ ...

یکی بیاد دست منو بگیره کمکم کنه😂😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین