2777
2789
ازدواج دومته؟ خب باید بری توی اجتماع تا با افراد بیشتری آشنا بشی بمونی خونه منتظر خواستگار باشی که خ ...

تو عقد جداشدم .میرم سرکار دیگه دیگه نمیتونم همش تو خیابونا باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو تدا عجله نکن فقط... ازدواج دوم دیگشوخی بردار نیست ک نشد دوباره جدابشی... منم ازدواج دوممه نامزدم الان... ببشتر تو اجتماع باش ولی نه طوری ک بلانسبت باهمه لاس بزنی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
تورو تدا عجله نکن فقط... ازدواج دوم دیگشوخی بردار نیست ک نشد دوباره جدابشی... منم ازدواج دوممه نامزد ...

همه میگن تو اجتماع باش خب باید چکار کنم شما چجوری ازدواج کردی کسی معرف بود ؟

ختم چله سوره مریم بردار  ان شاا... به همین زودی  کیس خوب برات بیاد

شما نتیجه گرفتی؟ من خیلی نذر کردم برای ازدواج یه نفر و کلی دعا اما نشد که نشد

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

همه میگن تو اجتماع باش خب باید چکار کنم شما چجوری ازدواج کردی کسی معرف بود ؟

راستش من توی محل کارم این اقا مراجعه کننده م بود.. باهم چندماهی اشنا شدیم بعدش نامزد کردیم. راستش من خودمم نه خوشگلم نه سرزبون دارم... فقط اخلاقم. خوبه بیشترم فکر میکنم بخاطر این بوده... 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
کارتون چی بود

کارمند اداری بیمارستان

شما نتیجه گرفتی؟ من خیلی نذر کردم برای ازدواج یه نفر و کلی دعا اما نشد که نشد

یه گروه ختم دارم  مدیرش از ساداته همه ی ختم هاش رایگانه. یه ختم بهم داد برای ازدواج دومم  تازه. دوشیزه هم نبودم  با همسر  سابقم یک سال زندگی مشترک داشتم 

چند وقت بعدش نامزد کردم  خدا رو شکر از ازدواجم خیلی راضی هستم. الآن یک ساله از ازدواجم میگذره. 

یه گروه ختم دارم  مدیرش از ساداته همه ی ختم هاش رایگانه. یه ختم بهم داد برای ازدواج دوم ...

منم میتونم عضو شم ؟ گروه واتس اپ ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه