2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

125 بازدید | 15 پست

تو ختم چله زیارت عاشورا هستم خواب بودم داداشم همش جیغ جیغ میکرد منم خوب خواب بودم و اصلا حواسم نبود اصلا تو این دنیا نبودم از خواب بلند شدم زدمش و یه حرف زشتم بهش زدم که ساکت بشه بعد که باز دراز کشیدم فهمیدم چیکار کردم د تو ختمم هستم یعنی ختمم باطله؟؟؟البته اینم بگم امروز میخوام ختممو شروع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چله حق شناسه ولی قرار بود امروز شروعش کنم😔یعنی دیگه امروز شروع نکنم 

دختر شرایطش خیلی سخته 

اما اگه بتونی تمام کمال انجام بدی میگن رد خور نداره 

من خودم شروع کردم فقط ۵ روز دووم اوردم چون یه تندی ب پدر مادر هم چله رو باطل میکنه 

حجاب کامل 

غیبت  تهمت قضاوت مسخره کردن نیش زدن ممنوع 

اهنگ ب هبچ عنوان حتی اهنگا تلوزیون 

نماز حتما و حتما اول وقت صبح و ظهر و مغرب

هرروز صدقه برا امام زمان 

خوش اخلاقی با مردم 

من که خودم زیاد بیرون نمیرفتم تصمیم گرفتم ۴۰ روز کامل تو اتاقم باشم فقط هم ب مامانم گفتم ولی بازم نتونستم

دختر شرایطش خیلی سخته  اما اگه بتونی تمام کمال انجام بدی میگن رد خور نداره  من خودم شروع ...

والا من همشو میتونم رعایت کنم چون یه ارزوی خیلی محال دارم ولی نمیتونم به خانوادم بگم چون اگه بگم میفهمن واسه چی میخوام ختم بگیرم و اذیتم میکنن مجبورم که کسی نگم و عادی رفتار کنم ولی خوب همشو میتونم رعایت کنم 😔خوب انگار امروز صبح هواسم نبوده و گناه کردم

والا من همشو میتونم رعایت کنم چون یه ارزوی خیلی محال دارم ولی نمیتونم به خانوادم بگم چون اگه بگم میف ...

خیلی خوبه که رعایت میکنی 😍

دروغ هم که اصلا نباید بگی مواظب چشما و گوشات باید باشی ورودی بد نداشته باشه 

کلا تواین چله همه دستورات دین اسلام تا حدی داره اجرا میشه بخاطر همینه مهمه 

نظر من اینه بیشتر خودتو تو اتاق حبس کن نه اینکه افسرده بشیا نه

مثلا کتاب سفارش بده و بخون گاهی نکته ها قشنگش رو یادداشت کن

پادکست گوش بده

زبان آنلاین رو دنبال کن 

برنامه کودک هم ببین 😍😂

صلوات خیلی خوبه صلواات بفرس 

بخاطر این اینارو میگم چون ادم وقتی با خانوادش میشینه ناخودگاه غیبت میکنه یا مثلا یه تندی کوچیکی میکنه 

خیلی خوبه که رعایت میکنی 😍 دروغ هم که اصلا نباید بگی مواظب چشما و گوشات باید باشی ورودی بد نداشته ...

واقعا ازت ممنونم نیاز داشتم یکی اینارو بهم بگه خیلی ممنون عزیزم سعی میکنم تا جایی که میتونم همشو انجام بدم و هیچ گناهی نکنم😘یعنی میتونم برنامه کودک نگاه کنم؟؟؟☺

واقعا ازت ممنونم نیاز داشتم یکی اینارو بهم بگه خیلی ممنون عزیزم سعی میکنم تا جایی که میتونم همشو انج ...

قربونت گلم 😘انشالله به حاجتت برسی 

برنامه کودک فک نکنم ایرادی داشته باشه که 

مثلا اگه دنبال تقویت زبانت هستی برنامه کودک انگلیسی ببین 

یا مثلا فیلم و سریال 

بنظرم یوسف پیامبر کلا همش معنوی بود اهنگ توش نبود مثلا اونو ببین قشنگ هم هس ادم هرچی نگا میکنه سیر نمیشه

مریم مقدس 

محمد رسول الله 

اینا رو 

نظر من اینه امروز که گذشت انشالله فردا چله دو شروع کن 

ولی امروز هی تو گوگل سرچ کن مثلا فیلم و سریال هایی ک میخای ببینی رو گذرا چک کن ببین توش اهنگ نباشه 

یه برنامه کودک مث پینوکیو😂فک نکنم بد باشه 

کلا امروز هی سرچ کن در مورد این چله تو همین نی نی سایت 

کلی برات میاره 

اها راستی من کانالش تو ایتا دارم اگ خواستی بم بگو ک  لینک بدم

قربونت گلم 😘انشالله به حاجتت برسی  برنامه کودک فک نکنم ایرادی داشته باشه که  مثلا اگه د ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم اره امروز نگاه میکنم اگه میشه لطفا لینکشو بهم بده بازم ممنونم عزیزم 😚😚😚😚