2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه درسی میخوای

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
میشه یکم توضیح بدی لطفاً 

رشتم تجربیه

از 5 تا تخصصی 4 تاشو کلاس میرم

ریاضی اریان حیدری کلاسینو فوق العادس

فیزیک مهدی براتی کلاسینو عاشقشم البته من فقط با این میفهمیدم نوکنده و یحیوی ام هستن

شیمی مصلایی ها کلاسینو کارشون فوق العادس منی ک از شیمی متنفر بودم عاشقش شدم

و زیستم ک با استاد عظیمی تام لند اینم عالیه

فقط استاد عظیمی یکم دانش اموزو تخریب میکنه سرکلاس و میگ هرکی سرکلاس برا روپوش سفید میادو باید قبول شه تدریسش عالیه

همه اینایی ک گفتم قسطی ام هستن پرداخت کاملم دارن

از هرکدومم تقریبا ده جلسه گذشته

تو تابستون هر درس 1 روز در هفته بود از این به بعد یعنی از اول مهر میشه 2 رو

از فردا تا اول مهرم کلاسا برا کسایی ک تازه ثبت نام کردن یا جا موندن تعطیله

سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
ریاضی فیزیک شیمی زیست 

زیستو میدونم حنیف عالیه عالی 

شیمی اگه صفری مرادی از کلاسینو بهتره البته بابایی(فک‌کنم همین فامیلش بود اون ک کچله)هم از تاملند خیلی خوبه ولی سطح بالا درس میده ...اقاجانی هم هست یکی از دوستام رفت بعد ی مدت برگشت به مرادی حالا نمیدونم چرا ولی من ک ازش پرسیدم گف اون اس...کولم کرده و اینکه از اینایی ک طرفدار اغت.شاشات و اع.تراضاته و اون مدت ک اع..تراض.ات بود یمدت نظم کلاسی انچنانی نداشت حاشیه داشت و حرف میزد و دانش اموزا همه ش نگران بودن ک اگ اینو بگیرن ببرن ما چی میشیم و فلان ک امسالم اگ اون اتفاقا بیوفته قطعا بازم این ترسا وجود داره

فیزیک من با یحیوی حال نمیکردم انچنان خوب نبود نوکنده بهتر بود ولی از نظر بچه های کنکوری قضاتی خیلی خوبه 

ریاضیم نظری ندارم 

نمونه درس های استاداشون رو توی گوگل ببین با هرکدوم ارتبلط گرفتی همونجا برو عزیزم 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
ممنون ذهبی برا فیزیک چجوریه ؟

ذهبی نمیشناسم عزیزم اطلاع ندارم 

ممنون  نظرت در مورد رفعتی و ذهبی چیه ؟

هیچکدومو نمیشناسم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️