2777
2789
عنوان

موبایل جدید.😍😎

76 بازدید | 7 پست

گوشی مقرون به صرفه چی بخریم؟ 

سامسونگ میخوام.

البته همش میترسم گوشیا جدید با هوش مصنوعی بیاد، بعد گوشی جدید نتونم بخرم. کسی خبر داره؟!

چیکار کنم؟ بخرم الان یا نه. 

فکر کردم یه ارزون(مقرون به صرفه) فعلا بخرم تا بعد ببینم جدید میاد یا نه. 

معمولا خیلی دنبال چیزای جدیدم، میدونم بعد خیلی ناراحت میشم اگر گوشی جدیدی که خیلی با گوشیای الان فرق کنه بیاد و نتونم بخرم. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچیزی بزار روش ایفون۱۱یا۱۲بگیر

شوخی می کنی؟ چنده آیفون؟ 

چرا آیفون؟

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
آ۲۴ مامانم داره واقعا عالیه

چنده؟ حدودی بگو.

ما که گرفتیم ۱۰ و خورده ای

ممنون. خوبه. 

A04 رم 4 و۶۴ چهار تومان ،A23 رم 6 ،۱۲۸ نه یا ده تومن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.