2777
2789
عنوان

چرا همه چی قلابی شده اه

122 بازدید | 8 پست

دوماه پیش یه فلاسک مخصوص نوزاد خریدم که بتونم تو یاکش بزارم برای حمل ونقل امروز دیدم تهش کنده شده مقلا برند بود آب هم خوب مرم نگه میداره تا ۷ ساعت چکار کنم بندازم بیرون ته فلاسک که توش استیله منظورم تهش یه قسمتهاییش کنده شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تشکر ویژه کرد از تولیدات ایرانی که باید زوری حمایتشون کنیم و بزور جنس داغون بکنن تو پاچمون و وا ...

شما کجایی که جنس وارداتی نیست بعد هم داره میگه ایرانی نبوده برند بوده ..‌. والا ما اصفهانیم اکثر برندهای معتبر هن توی فروشگاه ها هست 

باید تشکر ویژه کرد از تولیدات ایرانی که باید زوری حمایتشون کنیم و بزور جنس داغون بکنن تو پاچمون و وا ...

فکر کن یه فلاسکی که یک لیتر هم نمیشه ۷۵۰ میلی لیتر هستش رو گرفتم دوماه پیش ۴۵۰ هزار 

موتدم چکار کنم 

غلط کردن شیرخشک آشغالی ایرانی ریختن تو داروخانه هاشون بعد میگن تحریمیم و خارجی خودشون همون اقازاده ها وارد میکنن شرکتی میفروشن الان شیرخشک رو با سختی از طریق پیج پیدا کردم میدونن بیارن تو داروخانه شیرهای آشغالیشون رو دستشون میمونه واین خارجیها رو باید با قیمت کمتر بدن پشت همشون مافیا هستش وگرنه چطور وارد میکنن 

الان موندم چه فلاسکی بخرم که حداقل یکسال برای بچم کارکنه بچم شیرخشکیه فلاسک شبانه روز لازمه 

شما کجایی که جنس وارداتی نیست بعد هم داره میگه ایرانی نبوده برند بوده ..‌. والا ما اصفهانیم اکثر برن ...

همونام اکثرا تقلبی

من خودم مشهدم الانم دارم جهاز میخرم همه خریدامم از مشهد و تهرانه 

هم دو سه برابر قیمت واقعی پول میدی برای جنس برند هم نه ضمانتی میدن نه اطمینان برای اصل بودن 

قبلا عین ادم همه برندای خوب نمایندگی داشتن ادم با خیال راحت میرفت خرید میکرد 

الان چیزیم باشه قاچاقه همش 

شما کجایی که جنس وارداتی نیست بعد هم داره میگه ایرانی نبوده برند بوده ..‌. والا ما اصفهانیم اکثر برن ...

همشون چینی هستن 

چینی درجه یک میره کشورهای اروپایی درجه دو میاد اینجا حداقل وارد میکنن درجه یک وارد کنن 

همونام اکثرا تقلبی من خودم مشهدم الانم دارم جهاز میخرم همه خریدامم از مشهد و تهرانه  هم دو سه ...

واقعا 

همشون قاچاقه 

هروقت میرم خیابون بهر سیسمونی فروشیها جنسهای خارجیشون لیبل نداره چون قاچاقه از مایع شستشوی لوازم کودک بگیر تا به بالا رفتم یه محلول استریل شیشه شور بگیرم گفت ۸۰۰ هزار بعد نگاه کردم دیدم لیبل نداره یعنی تاریخ نداشت معلوم نبود فاسد شده چیه گفتم این تاریخ نداره گفت جدیده تازه اومده خب شاید به دست تو مغازه دار تازه رسیده معلوم نیست چطوری و درچه شرایطی وارد شده نگرفتم ترسیدم هیچکدوم از مایع ظرفشویی و محلولهای استریلهای خارجیشون لیبل نداره مجبوریم ایرانی بگیریم حداقل یه تاریخ داشته باشه اینم از فلاسکشون 

خیرنبینن 

ممنوع نکردن آقازاده ها وارد میکنن شرکتی میفروشن تو این پیج ها وگرنه چطور با این تحریم راحت وارد میشه یکم فکر کنیم مافیا پشت ایناس از اونور جنسهای داغونشون رو میفروشن از اونور وارد میکنن چندبرابر میفروشن