2777
2789
راستی این درسته که مدارس ابان باز میشن؟

جان؟ چندمه دخترت؟

نه والا مهر باز میشن هنوز بنظرم خیلی دیره برای ثبت نام من پارسال به دلایلی مجبور شدم همین موقع ها ثبت نام کنم کل شهر گشتم یه مدرسه هم قبولم نکرد آخر با پارتی بازی شوهر خاله ام یه جا ثبت نام کردم

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
میره دهم والا هدایت تحصیلی ها که ۱ مرداد صادر شد و از اون وقت ثبت نام شروع شد  ولی برای دختر م ...

اهان . من فکر کردم ابتداییه گفتم مامان انقدر بیخیال نوبره . یه هفته دیگه مدرسه بازه 😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ رشته ای میخواد بره ؟ فک نکنم تجربی و انسانی الان بتونی ثبت نام کنید 

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
جان؟ چندمه دخترت؟ نه والا مهر باز میشن هنوز بنظرم خیلی دیره برای ثبت نام من پارسال به دلایلی مجبور ...

آخه چند جا خوندم میره دهم منم هدایت تحصیلی مشکل داشت تا الان نمی تونستم ثبت نام کنم وگرنه حتما تمام شده بود میدونم یه مدرسه هست ظرفیت داره حالا می خوام با یه پارتی و یکم کمک به مدرسه امیدوارم درست بشه 

چ رشته ای میخواد بره ؟ فک نکنم تجربی و انسانی الان بتونی ثبت نام کنید 

میخواد بده تجربی چرا یه مدرسه رو میدونم چند تا ظرفیت داره رفتن ذخیره نمونه حالا ببینم با پارتی و نامه از آموزش و پرورش میشه ثبت نام کرد حتی دخترم نمونه قبول شده ولی به خاطر مشکل هدایت تحصیلی دیگه دیر شد نمیتونه بره

آخه چند جا خوندم میره دهم منم هدایت تحصیلی مشکل داشت تا الان نمی تونستم ثبت نام کنم وگرنه حتما تمام ...

انشاالله عزیزم بنظرم به تماس بسنده نکن برو حضوری

هنوزم نتونستین دخترتون رو ثبت نام کنید؟ یه هفته مونده مدارس باز بشه

یه هنرستان ثبت نام کردم این مدرسه هم قرار بود پرونده ببرم امروز برای ثبت نام ولی جواب نمیدن

میخواد بده تجربی چرا یه مدرسه رو میدونم چند تا ظرفیت داره رفتن ذخیره نمونه حالا ببینم با پارتی و نام ...

وای چقدر بد

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙