2777
2789
عنوان

قدش چطور میشه؟؟

211 بازدید | 11 پست

سلام وخسته نباشید...

داداش بنده ۱۵ سال۲ ماه ۸ روز داره قدش۱۶۶.۴ووزنش ۴۸‌.۸۰۰ آمار دقیق بهداشته.‌

پدرم قدش۱۶۵

مادرم۱۵۹

خودمم ۱۶۴

داداشمم الان ۱۶۶.۵

که تقریبا از هممون بزرگته قدش..

ازش که پرسیدم موهای زائد بدنش بقول خودش خیلی وقته  میزنشون نزدیک ۲ سال..

صداش دو سال پیش بم شد وتا پارسال تموم شد..

سبیلش خیلی دراومد که الان هر صبح میزنشون ولی از ریشش خبری نیست موهای دست پاهاشم که پاهاش وحشتناک حتی از بابامم بیشتر دراومده..

ورزش بدنسازی میره میگه اسکات و پرس پا و... که خودش میدونه روی صحفات رشد تاثیر داره انجام نمیده..

بارفیکس وپرس سینه و نهایت دوتا دمبل ۷.۵ کیلویی میزنه و...

مکمل هم ال ارژنین۱۰۰۰ بعضی روزا صبح و شب قبل خواب

بعضی روزام فقط قبل از خواب..

جدیدا هم زینک پلاس ۱۵ گرمی هم میخوره..

ال گلوتامین هم مصرف میکنه همیشه بعد تمرین باشگاه..

کافئین اصلا نمیخوره شبا هم ساعت ۱۱ شب میخوابه ۷.۳۰ پا میشه..

میوه وغذا خوب میخوره..

شیرینی وچیزای قندی  کم میخوره ولی نه خیلی زیاد..

سعی میکنه صاف بشینه چند روزه قبل قوض زیاد میکرد..

دوچرخه سواری هفته ای دوبار و طنابم هفته ای ۳ تا۴ روز هر روزم حدود ۱ کیلومتر شایدم بیشترم یا کمتر پیاده روی میکنه یه برنامه ای هم از گوگل دانلود کرده هر روز تمرینات کششی شو انجام میده..

البته خانواده ما یکی از پسر عموهام قدش۲‌.۰۴سانته باقیشم بد نیستن..

الان سوال من اینه قدش به بالای ۱۷۰ میرسه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا قد پسر تا میانگین قد پدرو مادر بعلاوه ده میتونه برسه یعنی اگه تغذیه خوب باشه حرکات کششی خوب باشه قد داداشتون تا ۱۷۳ ممکنه برسه اما بنظرم یه دکتر غدد بره بهتره اونا بهتر میدونن چه داروهایی بدن تا افزایش قد قبل از بسته شدن صفحات رشد اتفاق بیفته

معمولا قد پسر تا میانگین قد پدرو مادر بعلاوه ده میتونه برسه یعنی اگه تغذیه خوب باشه حرکات کششی خوب ب ...

موافقم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

مواد کلسیم و د۳ ( مکملشونو) و مواد پروتئینی زیاد بخوره .والیبال وبسکتبال وشنا بره . قد خودت نسبت به قد خانوادت خوب رشد کرده چکار کردی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

با این حساسیتی که شما داری و استرسی که بهش میدیو سوال جوابات احتمال داره قدش تا ۱۵۰ بیاد ،

بابا بذار زندگیشو بکنه هنوز کلی وقت داره انقد توجه و استرس بده ها

آمار توی زیر شلواریشم داری که 

یه ذره فقط یه ذره استرس رشد قد بهش بدی دیگه عمرا یه سانتم رشد کنه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤