من کشیدگی داشتم.ولی برا پارگی یا جراحی میشه یا دو سه هفته تو گچه.بعدشم چند وقت مچ بند باید ببندی.ولی کلا پارگی و کشیدگی تاندون باید مواظب باشی دیگه .رعایت نکنی باز درد داره
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ممنون عزیزم قسمت مچ رو گفت کامل پاره بشه هم میشه جراحی نکرد ولی طول درمان ۵ ۶ ماه میشه و اذیت ...
نه پنج شش ماه نیست.جراحی نکنی.سه هفته تو گچه.بعدش باید مچ بند ببندی میتونی راه بری اروم.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
اون شکستگی یا کشیدگی بوده من پارگی دارم یکی دوماهه فکر نکنم بتونم اصلا راه برم حتی پام کلا سی ...
کلا باید مراعات کنی.خوب میشه ولی همیشه مواظب باش.من کشیدگیه ولی گاهی حواسم نباشه پامو بد بزار چند روز قفل میکنه مچ پام