داره میشه ده ماه که نامزدم ب نظرتون طولانی نشده؟! یا اوکیه؟
اتل متل یه مورچه/قدم میزد تو کوچه/اومد یه کفش ولگرد/پای اونو لگد کرد/مورچه یه پاش شکسته/راه نمیره نشسته/بابرگی پاشو بسته/نمیتونه کارکنه/دونه هارو بار کنه/تو لونه انبار کنه دین دیریرین دی دین دیش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣
منی ک دوسال نامزدم تا شناخت بهتر پیدا کنیم عزیزم مشکلی نداره برای شناخت زمان لازمه اگ جفتتون ب شناخت درستی رسیدین مشکل اما اگر هنوز حس میکنی نیاز بیشتر باهم باشین تا بشناسین همو مشکلی نداره
نه عقد نکردم شرایطش و ندارن حالاام ک داشت جور میشد مادرش رفته دکتر گفته مشکوک ب سرطان اصن نمیشه حرف زد
اتل متل یه مورچه/قدم میزد تو کوچه/اومد یه کفش ولگرد/پای اونو لگد کرد/مورچه یه پاش شکسته/راه نمیره نشسته/بابرگی پاشو بسته/نمیتونه کارکنه/دونه هارو بار کنه/تو لونه انبار کنه دین دیریرین دی دین دیش
منی ک دوسال نامزدم تا شناخت بهتر پیدا کنیم عزیزم مشکلی نداره برای شناخت زمان لازمه اگ جفتتون ب شناخت ...
حس میکنم باید جدا شم نمیدونم شاید چون خیلی ناراحتم کرده اینجوری م
خب برای نامزدی طولانیه خودش چی میگه؟ یه عقد محضری بکنید
دوست داره عقد کنیم ولی زیاد صحبتش و نمیکنن منم چیزی نمیگم بش...
کلا گفت ک جشن نگیریم گفتم باشه چون زیاد. برام مهم نی برا همون محضری ام کاری نمیکنه
مشاوره رفتین؟ منو نامزدم مشاوره رفتیم و تصمیم گرفتیم بیشتر همو بشناسیم چون میدونی که ازدواج نیاز ب ش ...
نه مشاوره نرفتیم یه طور محدودیت نمیذارن بریم بیرون