2777
2789
عنوان

اخلاقای همسر

223 بازدید | 16 پست

خسته شدم از این اخلاقش که میگه برا بچه تولد نگیری کسی رو نگی نمیخام کسی تو خرج بیفته کادو بده. تولد خودش دیشب امروزه‌ ‌. یکی از رفیقا صمیمیش با خانومش خونه ما بودن. دیزوز با خودم گفتم کیک بگیرم غروب از سر کار اومد سوپرایزش کنم چون درهرصورت اگه میخاستم تا شب وایسم میرفت و داخل یخچال میدید. حالا خوبه قبل کیک خریدن پیام داد به کسی نگی تولد منه  کیک نخری نمیخام کسی برام کادو بیاره.😩😩😩😩 یعنی همچین ذوقم کور شد ک حد نداره.

از وقتی دخترم به دنیا اومده تولد منم که میشه هیچی نمیخره برام ن کیکی نع کادویی.فردای تولدم اونم انقد گفتم یه شاخه گل خرید.

😂😂 فوبیای تولد داره

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شبیه ایشونم تقریبا و به نظرم دلیلش کودکی ایشون هست. یعنی از کودکی در خانوادشون رسم نبوده یا به هر دلیلی احتمالا تولد نمی گرفتن و اینجوری بزرگ شده.

چون خودم اینجوریم میگم وگرنه شما بیشتر می شناسیدشون

سر تولد دخترم یعنی همچین ذوقمو کور کرد ک حد نداشت

تولد بگیر فقط خانم ها و دختراشونو دعوت کن ..مردای ایرانی نوبر ان والا 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
منم شبیه ایشونم تقریبا و به نظرم دلیلش کودکی ایشون هست. یعنی از کودکی در خانوادشون رسم نبوده یا به ه ...

ما تو خانوادمون همیشه تولد میگرفتیم. ولی همسرم تو خانوادشون نه. از وقتی من عروسشون شدم واسشون تولد میگیرم. سر تولد دخترم گفت کسی رو دعوت نکنی.هیچکدوم از خانوادمو نگفتن. خانواده خودش شام بلند شدن اومدن خونم. انقد حرصم گرفت

ببین من برا تولد دوخترم که دوساله اشه تاحالا هر دوبار تولد گرفتم ولی جوری گرفتم که اگه کسی اومد تولد بهش خوش بگذره.  سال اول عصرونه دادم.  امسالم شام دادم.  ولی خیلی خرج تزیینات تولد و تم و این چیزا نکردم عوضش یه شام و عصرونه به صرفه و خوب دادم که اگه کسی اومد تولد و زحمت کادو کشید حداقل منم یه هزینه ای بابت تولد برای خوشگذرونی اونا کرده باشم.  شما هم میتونی اینکارا کنی

درمورد خودش بزار هرجور دوس داره

در مورد خودت خیلی نظری ندارم.  شاید باید جور بهتری مطرح کنی