2777
2789
عنوان

بی اشتهایی نوزاد دوماهه

2701 بازدید | 20 پست

نینی ام یکی دو روز دیگه دوماهه میشه .شیر خشک‌میخوره .خیلی خوب شیر می‌خورد هر دو ساعت ۹۰ تا . البته شبا سه چهار ساعت ۹۰ تا میدادم .از از دیروز نمیدونم چرا شیرشو کامل نمیخوره ۳۰ تا میخوره  دیگه نمیخوره .شب تو خواب خورد ولی طول روز شاید یه بارش رو کامل خورد خودش سرحاله میخنده  ولی نمیدونم چرا شیرش یهو کم شد .واکسن  هم نزدم هنوز .ممکنه یه مارک شیر طعمش عوض بشه؟چون احساس میکنم این قوطی رو باز کردم اینجوری شده .طبیعتا دفعش هم کمتر شده روزی سه بار دفع داشت  دیروز دوبار شد و سفت تر از همیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر اونوقتها که پسرم کوچولو بود میگفت نگران نباش یه زمانهایی بدنشون توی رشد هست بیشتر میخوره یه زمان نیاز نداره کمتر کمتر میخوره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
دو ساعت یکبار 90 تا زیاد نیست؟ لابد رژیم داره دیده وزنش رفته بالا داره رعایت میکنه     ا ...

زیاده ولی خب با ۶۰ تا سیر نمیشد و گریه میکرد بیشترش کردم .بیشتر هم میدادم بازم می‌خورد ولی دیگه نمیدادم .وزنگیریش هم متعادل بود نه زیاد نه کم

دکتر اونوقتها که پسرم کوچولو بود میگفت نگران نباش یه زمانهایی بدنشون توی رشد هست بیشتر میخوره یه زما ...

اخه دو ماهه که اصولا باید رشد و وزنگیری داشته باشه بعد یهویی از دیروز .نمیدونم نگران شدم باید چند روز صبر بکنم بهتر نشد ببرم دکتر ببینم چی میگه 

اخه دو ماهه که اصولا باید رشد و وزنگیری داشته باشه بعد یهویی از دیروز .نمیدونم نگران شدم باید چند رو ...

نگران نباش هیچی نیست 

بعدا بشه ۵  ۶ سالش میفهمی چقدر حرص الکی میخوردی

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
آهن هنوز شروع نشده فک کنم وزنش دوبرابر تولد بشه آهن میدن ولی آد  رو میخوره هر روز

والا میگفتن ازپونزده روزگی میدن اهن جدیدا, چون گفتید یبوست هم داره گفتم شاید کمبود اهنه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
نه بهداشت که از اول ۷ ماهگی میده اما دکتر به بچه من از اول ۵ ماهگی داد 

اره برامنم همین بود,هفت ماهگی, ولی شنیدم کم خونی خیلی زیادشده تو بچه ها,برا این از پونزده روز میدن ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خب سیر شده . و اگر یبوست گرفت ینی شیر بهش نمیسازه .  وقتی کمتر دفع دارن برای وزن گیری خوبه ولی ...

خب یهویی چرا بهش نساخت؟همون مارک رو از بدو تولد میخوره تو یه روز ممکنه تغییر کنه ؟