2777
2789
سلام گلم خداروشکر خوب بود  مرحله بعدش فردا هست

سلام عزیزم انشالله موفق میشی بماخبر خوش میدی خدا پشتوپناهت برات دعا میکنم🙏😘

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کجا دل شمارو شکستم و رنجوندم دوست عزیز؟ ممنون میشم بگید🥰🙏🏻

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
من کجا دل شمارو شکستم و رنجوندم دوست عزیز؟ ممنون میشم بگید🥰🙏🏻

دل منو نشکونید دل صاحب تاپیک شکوندید

وقتی‌ یکی اینجا درد و دل میکنه یعنی جایی دیگه نداره 

خودش هم قطعا آگاهه مسئله شیو نکردن مامانشون دلچسب نیست و نیاز به کمک داره نه اینکه بگیم حال منو بهم زدی :\

دل منو نشکونید دل صاحب تاپیک شکوندید وقتی‌ یکی اینجا درد و دل میکنه یعنی جایی دیگه نداره  خود ...

این تاپیک کلا انحرافی بود ینی متوجه نشدی ک استارتر مرد بود؟ 

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
دل منو نشکونید دل صاحب تاپیک شکوندید وقتی‌ یکی اینجا درد و دل میکنه یعنی جایی دیگه نداره  خود ...

حال من از شیو نکردن ب هم نخورد از این به هم خورد ک میگ بابام بهم میگه مامانت بهم نمیده 

خدا بهت عقل داده دیگ نمیفهمی این فرد مریضه و نباید اینجا عنوان کنه درضمن نی نی یارم تاپیکشو ترکوند چون خلاف قوانینه

احیانا شما از ثانیه اول فهمیدین مرده؟ 

بله من سالهاست اینجام و دیگ میفهمم چ تاپیکی دروغه چ تاپیکی راست

بحث با شما که انقدر بی ادبید اشتباهه  @نی_نی_یار1

برو بابا اوسکل

برو بابا اوسکل

در صورت تکرار کاربری بسته میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

در صورت تکرار کاربری بسته میشه

درود برمرامت  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)