2789
عنوان

لعنت به من

332 بازدید | 14 پست

لعنت به من که منتظرش نموندم... 

لعنت بهم که با عجله ازدواج کردم... و شوهرمم بدبخت کردم... 

لعنت بهم که دیدم تفاهم نداریم و جدا نشدم... 

لعنت بهم که بچه آوردم... 

حالاهم به خاطر بچه مجبورم بمونم

اما هنوزم دوسش دارم میمیرم براش... خدایا میبینی حال و روزمو؟ 😔

حالا اگه منتظرش میموندی از کجا معلوم بااون ازدواج میکردی و خوشبخت میشدی؟،حالا که ازدواج کردی دیگه سعی کن زندگیتو با همسرو بچت بسازی،اون طرف زندگیشو میکنه الان و شما دیگه واسش مهم نیستی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینا همش تلقینه.بهش فکر نکنی  و ذهنتون کنترل کنی که بهش فکر نکنی مطمئنا به همسرت علاقمند میشی.

من امتحان کردم همین درسته فقط کار ذهنمونه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

سلام

حالادیگه عاقل شو

هم بخاطر خودت هم خدا هم همون  بچه به  اندازه عشقی که به اون اقا داشتی به همسرت عشق داشته باش تا خوشبختش کنی تا وجدانت راحت بشه

گذشته که تموم شد بی خیالش 

عرضه داری آینده ات رو‌بساز

برو پیش مشاور راهکار بگیری  ارام بشی

قران هم زیاد بخون معجزه میکنه

دیگه هم خواهشا جوگیر نشی بچه بیاری همین یکی کافیه

ناراحت نشید.ولی این کار از صدبار خیانت کردن به شوهرتون بدتره. کسی که دوسش نداری باهاش ازدواج کرد

درسته این حالت و افکار همش کار شیطانه ولی خب ارادی نیست یعنی دسته خودش نیست که باید بره دنباله اینکه فقط ذهنشو کنترل کنه 

زندگی یه چیز نسبی هست قرار نبود اگه با اون شخص ازدواج میکردی همچی اوکی میبود عشق و علاقه بعداز ازدواج عادی میشه و در بهترین حالت تبدیل میشه ب تفاهم و عادت و دوست داشتن سعی کن از زندگیت لذت ببری و هرچیزی ک باعث میشه تورو یاد اون بندازه به کل از زندگیت حذف کن 

امان از اختلالاته هورمونی که اینجوری روی افکارو ذهنمون تاثیر میذاره و زندگی عادیمونو مختل میکنه سعی کن درک کنی که این حالت پوچو اصلا جدی نگیری این گذراست و با کنترل ذهن میبینی که حل میشه 

درسته این حالت و افکار همش کار شیطانه ولی خب ارادی نیست یعنی دسته خودش نیست که باید بره دنباله اینکه ...

بله . ولی من کلی گفتم .ای کاش روز اول با این بنده خدا ازدواج نمی‌کرد. خیلی بده که در آغوش کسی باشی که عاشقت نباشه

بله . ولی من کلی گفتم .ای کاش روز اول با این بنده خدا ازدواج نمی‌کرد. خیلی بده که در آغوش کسی باشی ک ...

اصلا معلوم نیست همسرشم هم همین حس و داشته باشه یانه این بنده خدا حتما به امید عشق که بوجود بیاد ازدواج کرده ولی خب ظاهرا هنوز اتفاق نیوفتاده که معمولا توی زندگی روابط آدما همین میشه حتی اگه با عشق باشه بنظرم به عادت و تفاهم فقط میگذره، متاسفانه این فرهنگه ماست که ازدواج سنتی اینقدر محدودیت داره که قبله ازدواج اصلا فرصت عاشق شدن نمیده که بفهمی این آدمو میتونی عاشقش باشی یانه ...

اصلا معلوم نیست همسرشم هم همین حس و داشته باشه یانه این بنده خدا حتما به امید عشق که بوجود بیاد ازدو ...

کاملا صحیح.ولی قبلاً فرصت عاشق شدن نمیشد. ولی من میگم وقتی عاشق یکی دیگه هستی و تمام ذهن و حواست پیش اونه.و میای از این ور با کسی دیگه ازدواج میکنی . چه بسا این طرف که همسر جدید باشه عاشقت بشه .خوب میشه یکطرفه. و به نظرم اشتباس. یا باید کامل از فکر عشق اول دربیای . بعد تن به ازدواج بدی. 

کاملا صحیح.ولی قبلاً فرصت عاشق شدن نمیشد. ولی من میگم وقتی عاشق یکی دیگه هستی و تمام ذهن و حواست پیش ...

درسته