2777
2789
عنوان

تنهام🙄

108 بازدید | 8 پست

17 سالمه از دوست پسر و این مضخرفات خوشم نمیاد و نمیومده و عوقم می‌گرفت از دوستام که تو سن کمشون دنبال این چیزا بودن

ولی این اواخر یکم احساس تنهایی میکنم احساس میکنم به یه جنس مخالف تو زندگیم نیاز دارم اینم بگم الان کنکوریم حتی تفریحات ساده هم نمیتونم بکنم چه برسه از این غلطا

خلاصه که یکم احساس تنهایی میکنم

و البته کمبود عاطفه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینجور بودم 17 /18 که شدم کنکور زیاد بهم فشار اورده بود نه هم صحبتی نه دوستی بعد تو پانسیونم درس میخوندم صبح تا شب اونجا بودم دیگه گند زدم تنها چیزی که میتونم بهت بگم تا وقتی واقعا عاشق نشدی وارد رابطه نشوو اینجوری هم به خودت اسیب میزنی هم یکی دیگه و دردش خیلی بدتر از این حسیه که الان داری

عزیزم تو این سن کاملا طبیعیه و منم درکت میکنم چون تو همین سن دقیقا همچین مشکلی داشتم

فشار کنکور تو این موقعیت واقعا اذیت می‌کنه و حس تنهایی رو تشدید میکنه 

الان باید به هدفت واینده ات فکر کنی و بدونی که پسرا فقطططططططط بلدن گند بزنن به ارامش و زندگی و اینده دخترا ...رابطه دوستی اصلا تو سن شما معنی نمیده درستم نیست حس تنهاییتم موقتی شاید برطرف کنه ولی بعد از مدتی حتی تنها تر از قبل میشی چون خودتم گم میکنی و حتی خودتم از دست میدی 

دوستی با جنس مخالف از سن ۲۰ به بالا یا حتی شاید بالاتر مناسب باشه که دختر بتونه کنترل کنه و پخته تر باشه و ضمن اینکه رابطه هدف دار به وجود بیاد 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
منم دقیقا همینجور بودم 17 /18 که شدم کنکور زیاد بهم فشار اورده بود نه هم صحبتی نه دوستی بعد تو پانسی ...

اره منم تو پانسیون درس میخونم خیلی احساس تنهایی بهم دست میده 

اره واقعا ولی فکرای مسخره زیاد تو ذهنم میاد به خاطر استرس