2777
2789
عنوان

اینجاکسی پرگابالین مصرف میکنه؟

9334 بازدید | 19 پست

من پارسال برای فیبرومیالژی میخوردم که وقتی حالم خوب شد قطع کردم امسال دوباره علائم برگشته ودکتر همون داروهارو برام تکرارکرده..امابدتر بعد خوردنش دچار نوعی سردی وبیحسی توپوستم بخصوص پام شدم

کسی میدونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسی دفعه اول که خوردی برای دردت

چند روز بعد تاثیر گذاشت؟

من  تا الان ۵ شبه میخورم دوز ۷۵ واسه درد عصبی

ولی تاثیری نذاشته

نگرانم میترسم اثری نذاره

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
سلام اسی دفعه اول که خوردی برای دردت چند روز بعد تاثیر گذاشت؟ من  تا الان ۵ شبه میخورم دوز ۷۵ ...

سلام عزیزم باید صبورباشی طول میکشه بعد از دو سه هفته اوکی میشی

سلام عزیزم باید صبورباشی طول میکشه بعد از دو سه هفته اوکی میشی

سلام وقت بخیرعزیزم کمیخواستم راجب قرص پرگابالین سوال بپرسم دکتردوز ۵۰برای درد کمر واینا بهم داده اما من ترسیدم نخوردم اخه میگن برای اعصابه تاثیر بدی میزاره رو رفتاراینا؟بخورم ؟شماعوارضی ازش دیدی؟باعث اضافه زنم میشه؟

سلام وقت بخیرعزیزم کمیخواستم راجب قرص پرگابالین سوال بپرسم دکتردوز ۵۰برای درد کمر واینا بهم داده اما ...

سلام عزیزم نه عوارض خاصی ندیدم فقط خواب الودتر میشدم البته رو افراد مختلف ممکنه نتیجه های خیلی مختلفی داشته باشه یه دارو ..چندروز بخورین اگه بهتون نساخت با نظردکتر عوض کنین اما به طور کلی داروی بدی نیس

سلام ، میشه لطفاً بگین هنوزم مصرف میکنین یا نه ؟؟

نه فقط قرص اعصاب رو ادامه دادم اونم بادوز خیلی پایین گرچه قطعشم کنم دیگه فرقی نداره رو جسمم فقط ازنطرروانی فعلا لازم دارم بخورم وربطی به فیبرو هم نداره...مدیتیشن کن خیلی کمکت میکنه