2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 82 پست

اوه اوه این آدم هزار مدل بی احترامی ب خودت و خانوادت کرده بعد میگی نمیخوام ول کنه بره 

عزیزم اون باید نگران باشه با این رفتارا تو ول کنی بری این چه حرفیه به نظرت شخصیت خانوادت در حدیه ک کسی ک شوهرت هم نیست بیاد بی احترامی کنه ؟ 

نمیخوام سرزنشت کنم میدونم دوسش داری سخته ولی بحث ی عمر زندگی ب این فک کن بعد چن سال دیگ نمیتونی تحمل کنی و اون هم رفتارش صد در صد بدتر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم و خیلی دوسش دارم ببین من خودم انتخابش کردم خیلی حرف ها پشت سرش بود از حق نگذریم خیلی ویژگی های مثبتی داره ولی یخورده همسر منم بدبین بددهن هستش بارها شده به اختلاف خوردیم خوردم کرده کوچیکم کرده ولی می‌دونی اینو فهمیدم ک دست خودش نیست یه کوچولو هم حتی فک می کنم علایم پارانویید داره تنها جایی نرم با رفیقام ارتباط نداشته باشم خدا نکنه رو کسی حساس شه کینه به دل میگیره نمیتونه خشمش کنترل کنه و.....

ولی من می بینم خودش عذاب می‌کشه گاها خودش اعتراف می‌کنه ک مقصره عذر خواهی می‌کنه ولی خب خط قرمزایی داره ک برای من تعیین کرده اگه باهاش خوب تا کنم باهام خوبه ولی خدا نکنه بر خلاف چیزی باشم ک اون دوست داره

همسرم و خیلی دوسش دارم ببین من خودم انتخابش کردم خیلی حرف ها پشت سرش بود از حق نگذریم خیلی ویژگی های ...

پس اخلاقشون به نامزد من نزدیکه 

من خودمم بدبینی دارم 

نمیزارم جایی بره با دوستاش .ماهی یه بار میره 

هرچی میگم گوش میده . 

منم مشکلی ندارم ،از اول خونگی بودم . 

ولی اینکه می‌خواد اختلاف بندازه و من و خواهرم و ارتباطمون و کم رنگ کنه با این مشکل دارم .بهشم میگم اصلا انگار بهش برق وصل کردن .میگه گمشو بچسب به خواهرت و شوهر خواهرت .تو باید اولویتت من باشم . شوهر خواهر انت .شوهر خواهرت دوزاریه .بی شعوره .خانوادت همون دامادتونه ………

پس اخلاقشون به نامزد من نزدیکه  من خودمم بدبینی دارم  نمیزارم جایی بره با دوستاش .ماهی ی ...

پس با اون تیکه رفتاریش و اخلاقیش مشکل نداری حالا همسر من خودش رفیق بازه و کلا اختیارش دست خودشه چی بشه بهم گوش بده .

یه مدت بهش بگو باشه حرف از خواهرت و شوهرش نزن بزار کمتر حساس بشه 

پس با اون تیکه رفتاریش و اخلاقیش مشکل نداری حالا همسر من خودش رفیق بازه و کلا اختیارش دست خودشه چی ب ...

دقیقا .اینکار و میکنم ،آروم میشه .اونارو میبینه آروم میشه .میگه تو تحریکم میکنی دفاع میکنی .